Un tânăr a căzut în Munții Țarcului!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițiștii din Caransebeș și Oțelu Roșu au fost alertați astăzi, după ce un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că viața unui tânăr este în cumpănă.

Potrivit oficialilor de la IPJ Caraș-Severin, acesta, alături de alți doi prieteni erau cazați la o pensiune din Munții Țarcului. Cei trei au plecat la cules de plante medicinale, dar, din cauza neatenției, unul dintre ei a căzut într-o prăpastie adâncă de câțiva zeci de metri.

Intervenția salvamontiștilor a fost promptă, în ciuda traseului inaccesibil, dar rănitul nu a putut fi evacut din cauza faptului că se afla deja în comă profundă. Viața i-a fost salvată de elicopterul SMURD, care a reușit să aterizeze în apropierea locului în care s-a prăbușit tânărul. Din surse neoficiale, starea acestuia a fost stabilizată de doctori, însă în prezent se află internat la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara, în comă de gradul IV.

promovare banner maxagro

„În urma apelului la numărul unic de urgență 112, la fața locului s-au deplasat și polițiștii din Caransebeș și Oțelu Roșu”, a declarat Dan Bortiș, șeful departamentului de presă din cadrul IPJ Caraș-Severin, pentru www.expressdebanat.ro .

 

publicitate tmc 640

Comments

  1. Mihai says:

    ” Intervenția salvamontiștilor nu a fost posibilă din cauza traseului inaccesibil ”
    :)) salva-mont era treaba lor! cand nu avem chef chemam elicopteru

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/