Premieră: Se sărbătoresc Zilele Orașului!

Perioada de austeritate în care au trăit cetățenii din Valea Bistrei a luat sfârșit odată cu stabilirea la cârma orașului a primarului Luca Mălăiescu. Astfel, acesta le oferă locuitorilor o premieră mult așteptată care, cu siguranță, va anima și va bucura întregul oraș: Zilele Orașului.

Încă o promisiune din campania electorală devine realitate la Oțelu Roșu sub îndrumarea primarului Luca Mălăiescu. Chiar și cu problemele mari la bugetul local, edilul-șef reușește să îndeplinească visul cetățenilor, acela de a sărbători orașul în trei zile pline de distracție, cu tot tacâmul. Astfel, Zilele Orașului Oțelu Roșu se vor sărbători pentru prima dată anul acesta în perioada 9-11 august.

Nu am fi avut posibilitatea să ținem aceste serbări ale orașului, serbări care vor fi în premieră, n-au mai fost până acum, dar am ținut foarte mult să găsesc o variantă de a le organiza, pentru că a fost și o promisiune din campania electorală. Iată că am găsit varianta pentru această premieră”, precizează pentru Express de Banat primarul Luca Mălăiescu. Soluția este contractarea unei firme care se ocupă cu organizarea unor astfel de evenimente de amploare, administrația locală punând la dispoziție doar locația și curentul electric. „Cu puțin noroc am reușit să obțin o societate care se ocupă cu așa ceva, o societate care din punct de vedere profesional este foarte bine pregătită, se ocupă de tot ce trebuie, și Primăria și Consiliul Local nu suportă nicio cheltuială. Totul va fi realizat de această firmă, ei încasează banii, noi punem la dispoziție spațiul și curentul. Aceasta este o găselniță inspirată din partea noastră și sperăm că ne va ieși foarte bine”, a mai adăugat edilul-șef al orașului.

Deși pe masa de discuții pentru locația Zilelor Orașului au fost atât Centrul Civic cât și Gura Jgheabului, cele două variante au picat, prima din lipsa spațiului suficient, iar cea de-a doua din cauza faptului că pensionarii nu ar avea un mijloc de transport ca să ajungă acolo. „Am găsit soluția pe platoul de lângă Primărie, este un platou foarte mare, este o platformă betonată cu posibilități de curent. Am făcut chiar o adresă către Ductil Steel de aprobare și cred că nu vor fi probleme”, a precizat Luca Mălăiescu.

Programul zilelor de sărbătoare se întinde pe trei zile cu distracție și muzică pe toate gusturile, pentru tineri și pentru vârstnici, astfel încât toți locuitorii din Valea  Bistrei să fie mulțumiți de prima ediție a Zilelor Orașului. Astfel, vineri, 9 august, se vor organiza concursuri interactive, de exemplu: competiții de băut bere sau de mâncat mici. Ziua de sâmbătă este rezervată tineretului, cu trei formații de muzică ușoară ce vor încânta publicul, iar duminică, muzica populară va pune stăpânire pe scena din Valea Bistrei, oferind un spectacol popular de vis.

Comments

  1. anca_elena says:

    Felicitari Anca Erena. De azi ai intrat in randul adevaratilor jurnalisti! Ai invatat sa lingi de la profesori cu experienta. La mai mare si la mai tare

  2. Anne says:

    ce cantareti vin?