Tâlhărită și ucisă pentru un portofel! Criminalul este încă în libertate UPDATE. Suspectul și-a recunoscut fapta. Este vorba despre un tânăr de 16 ani

Șoc și groază pe strada Jean Monnet din Timișoara! O femeie a fost găsită cu răni la față și gât într-o zonă mai retrasă. Din păcate, ea a decedat în timp ce medicii luptau să îi salveze viața.

Ceea ce trebuia să fie o zi obișnuită în care se întorcea de la muncă pentru femeia de 38 de ani s-a transformat într-un coșmar. Polițiștii au fost alertați joi, la ora 19.50, în legătură cu o femeie căzută pe strada Jean Monnet. Ajunși la fața locului, au găsit victima cu urme de violență la nivelul gâtului.

Drumul până la spital a fost prea lung pentru ea. A decedat în ambulanță în timp ce primea îngrijirile de rigoare. Soțul a informat polițiștii că telefonul și portofelul victimei lipsesc.

leader board 728 x 90 px

Din primele informații, femeia a fost găsită într-o zonă retrasă unde ar fi putut să fie tâlhărită cu ușurință. Polițiștii cercetează cazul.

Update. Polițiștii au identificat un suspect în cazul crimei de joi seara. El a fost identificat în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă. Este vorba despre un băiat de 16 ani, care ar locui într-un container împreună cu familia sa, în localitatea Moșnița Veche. El și-a recunoscut fapta.

Adolescentul a fost ridicat de la domiciliul său și a fost dus la audieri. Va fi reținut pentru 24 de ore, iar apoi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.