Expoziție de mașini full electrice și plug-in hybrid, în Iulius Gardens

De vineri până duminică, Iulius Gardens se transformă într-un show-room de automobile „verzi”.

Iubitorii de mașini pot admira, în cadrul expoziției organizată în aer liber, cele mai noi și inovatoare autovehicule full electrice și hibrid de la cele mai importante mărci auto din România.

„Vino în Iulius Gardens, la expoziția Timișoara în era Electro-Mobilității să descoperi cele mai noi modele de mașini full electrice și plug-in hybrid. Poți să-ți faci o impresie completă despre gama full electrică sau cea hibridă de la Mercedes-Benz, să descoperi varianta electrică Opel Corsa sau mașinile Renault și Nisan full electrice. De asemenea, poți afla amănunte despre cele două modele full electric și plug-in hybrid de la Kia, să explorezi avantajele e-mobilității la cochetele modele full electrice Peugeot 208 și 2008 sau să faci cunoștință cu primul model electric ID.3 1ST de la Volkswagen”, transmit cei de la Iulius Town.

leader board 728 x 90 px

Mașinile care vor fi etalate la expoziție sunt modele care se găsesc în reprezentanțele auto din Timișoara – Auto Schunn, Autoglobus 2000, Auto Europa, Silver Motors, AutoKlass, Mega Group, Autoclub.