Suspectul crimei de la Măru a fost reţinut!

explo 1000x200

După mai bine de o lună de cercetări, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit să identifice astăzi principalul suspect al crimei comise în pădurea din apropiere de Oțelu-Roșu.

Potrivit angajaţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, bărbatul suspectat de săvârşirea infracţiunii de omor din livada Măru are doar 23 de  ani. În momentul de faţă, cercetările continuă pentru  stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi a cauzei producerii evenimentului. Cel mai probabil, tânărul urmează să primească o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI: Crima din Valea Bistrei rămâne o enigmă

Reamintim că trupul bărbatului decedat a fost găsit de oamenii legii pe 7 noiembrie 2013, într-o livadă situată între localităţile Măgura şi Măru. Acesta avea 39 ani şi era spânzurat de creanga unui copac. Întrucât la o examinare sumară a cadavrului au fost observate leziuni la nivelul capului, iar în urma necropsiei s-a constatat că moartea bărbatului a fost una violentă, poliţiştii nu au încetat să facă investigaţii, sub coordonarea procurorului.

Rămâi pe Express de Banat. Revenim cu alte informaţii!

banner 970 x 250