Criminalul de la Măru se declară vinovat!

explo 1000x200

După mai bine de o lună de cercetări, misterul crimei comise într-o livadă de la Măru a fost elucidat. Autorul crimei a explicat în fața instanței împrejurările în care victima a fost omorâtă.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat principalul suspect. După 24 de ore de reținere, acesta a fost adus astăzi în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Inculpatul, în vârstă de doar 23 de ani, a ușurat cu mult munca instanței prin declarațiile date. Criminalul din Valea Bistrei și-a recunoscut cu seninătate vina și, de asemenea, a cerut personal să fie arestat.

Declarațiile autorului crimei au clarificat împrejurările și cauzele care au dus la producerea omorului. Din primele date se pare că bărbatul de 23 de ani și-a lovit de mai multe ori victima cu un topor la nivelul capului, iar apoi l-a ștrangulat cu o sfoară de rafie. Criminalul nu s-a oprit aici. După ce l-a ucis cu sânge rece pe bărbatul de 39 de ani, autorul crimei a spânzurat cadavrul victimei de creanga unui copac.

Pe numele inculpatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Dacă instanța îl va declara vinovat, pe bărbat îl așteaptă între zece și douăzeci de ani de închisoare.

banner 970 x 250