A supraviețuit, dar rămâne în comă!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Tânărul care a supraviețuit din mașina de presă implicată în accidentul de ieri de la Bocșa este încă în comă. Din cauza stării grave, atât el, cât și celelalte victime au fost trasferate la Timișoara.

Alexandru Ursu, care venea împreună cu colegul său Silviu Ocneală de la Timișoara cu mașina de presă, este unul dintre cei trei supraviețuitori ai tragediei de ieri. Medicii ajunși la locul accidentului l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență de la Reșița în stare de comă. Acesta a suferit traumatisme cranio-cerebrale și toracice. Din cauza stării foarte grave de sănătate, medicii de la Reșița au hotărât să îl transfere la Spitalul Județean de Urgență de la Timișoara.
În prezent tânărul este internat la Casa Austria, în stare de comă.

”Pacientul a fost internat la secția de Terapie Intensivă cu diagnosticul de politraumatisme prin accident rutier. Este foarte greu de spus care este starea lui sau care sunt șansele de supraviețuire”, ne-a declarat Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Timișoara.

promovare banner maxagro

Colegul tânărului, transportat și el în stare de comă la Spitalul Județean de Urgență de la Reșița, a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital. Mașina cu care cei doi veneau la Reșița a intrat pe contrasens din cauza unei defecțiuni tehnice și s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului au mai decedat alte trei persoane aflate în cealaltă mașina. Alți doi supraviețuitori, Constanța Șerbescu și șoferul mașinii în care aceasta se afla, Ioan Cârpean, au fost, de asemenea, transferați la Timișoara.

publicitate tmc 640

Comments

  1. maria says:

    sa te faci bine repede alex! te pupam !