Beat criță la volan

Un bărbat de 50 de ani din Caransebeș s-a urcat la volan deși era rupt de beat. Bărbatul avea o alcoolemie cu mult peste limitele admise, iar imprudența l-a costat.

Băut bine și iresponsabil, un șofer din Caransebeș s-a urcat la volan și a produs un accident. Bărbatul nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa și l-a lovit. Polițiștii ajunși la fața locului au testat ambii conducători auto cu aparatul etilotest. În cazul femeii care se afla la volanul mașinii lovite, alcooltestul a indicat un rezultat negativ. Șoferul vinovat de producerea accidentului  avea însă o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș pentru a-i recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

” În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  ‘conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge’ ”, ne-a declarat Cms. șef Dinu Nicorici, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Poză: ghimpele.ro