Suporterii au intrat în teren! Pentru viaţa Teodorei! (FOTO)

Guardia Rosso-Nera a plecat de pe „Mircea Chivu” şi nu va mai încuraja Metalul, însă galeria condusă de Marcel Guşcă continuă să fluture steagurile roş-negre în Liga a IV-a, pentru CSM Şcolar, echipă care, spun fanii, ar fi cu adevărat a Reşiţei. Sâmbătă, ultraşii au trecut de partea cealaltă a gardului, au intrat în teren şi i-au provocat la un meci în scop caritabil chiar pe fotbaliştii pe care îi susţin. Au încercat astfel să adune bani pentru ajutorarea Teodorei Furtună, o fetiţă de şase ani care suferă de leucemie.

Guardia Rosso-Nera şi CSM Şcolar au organizat un meci-spectacol prin care au dorit să atragă atenţia microbiştilor cu suflet mare spre drama familiei Furtună, a cărei fetiţă se află la tratament în Italia. Costurile pe care trebuie să le suporte familia sunt foarte mari, dar Teodora are o şansă. Are şansa la viaţă. Are nevoie însă de bani, astfel că suporterii reşiţeni au încercat să dea o mână de ajutor. Conducerea CSM Şcolar a răspuns afirmativ la propunerea lui Marcel Guşcă şi meciul a fost chiar spectaculos. Fluierul de start a fost precedat de momente emoţionante. Ioan Florea, actualul şef de la CSM Şcolar, le-a vorbit cu un nod în gât celor prezenţi despre campania umanitară la care clubul s-a alăturat. Soţia sa s-a stins în urmă cu aproximativ jumătate de an, tot din cauza leucemiei. Vizibil emoţionat a vorbit şi Dan Potocianu, antrenorul echipei, cel care a învins acum câţiva ani aceeaşi cumplită boală.

Singurul rezultat care a contat sâmbătă nu a fost cel de pe tabela de marcaj, ci cel din plicurile care vor pleca spre Italia, la mama Teodorei. Au contribuit clubul, angajaţii CSM Şcolar, suporterii şi simplii spectatori. Odată ce s-a aflat de gestul Guardiei Rosso-Nera, mai mulţi ultraşi din ţară, din galeriile diferitelor echipe, au trimis bani sau şi-au manifestat dorinţa de a ajuta. Teodora are încă un motiv în plus să zâmbească din nou. Are nevoie de sprijin în continuare, astfel că toţi oamenii de bine se pot alătura campaniei de strângere de fonduri!

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Numai această superbă galerie rossonera putea să propună această emoţionantă acţiune de ajutorare a unui suflet de copil aflat în suferinţă. Aducerea lui Florea alături de echipa reşiţenilor a reprezentat o mutare inspirată care va aduce satisfacţii imediate. Rog un reprezentant din galerie să mă contacteze la adresa de acasă sau la tel 0723604423 pentru a contribui şi eu cu 100 de lei la ajutorarea Teodorei

 2. GRN says:

  Multumim nea Petre !

 3. GRN says:

  Multumim express de banat !

 4. GRN says:

  Nea Petre , pentru ajutorul dumneavoastra o sa fiti contactat de profesorul Cristian Sodanca

 5. GRN says:

  Viorel Lolea si Adrian Petrea , poate GRN ca marti sa continue campania si in Sala Polivalenta ? marti sunt doua meciuri importante , marti probabil ca vor fi destui spectatori si fiecare poate ajuta cu ceva

 6. LuxPhotoFuchs says:

  Mulţumesc Guardia pentru fular! Vom fi mereu împreună!

 7. GRN says:

  Placerea e de partea noastra