Gugulanii nu ştiu să joace meciurile cu miză mare. La casele de pariuri!

FC Caransebeş 1913 a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-3 (2-2) cu FC Bihor Oradea, după ce a condus în două rânduri şi o repriză secundă în care efectiv a uitat să atace.

Microbiştii din Caransebeş aşteptau ca trupa lui Pisano să bifeze o nouă victorie după ce runda trecută le aduseseră atâta bucurie prin victoria de la Reşiţa. Pronosticurile le-au fost însă date peste cap. Nu şi celor, deloc puţini, care au ales să joace 2 solist pentru o cotă de 6,5! Cam aceiaşi care au pariat că în meciul de cupă cu Ripensia (scor 1-6) se vor marca mai mult de cinci goluri. Cota?! 13 cu câteva zile înainte de meci, mult mai mică în ziua jocului, semn că s-a mizat serios pe o ploaie de goluri în poarta Caransebeşului. Pisano spune că e doar un blocaj psihic al jucătorilor şi că fanii nu au de ce să ridice astfel de probleme, el venind în România ca orice antrenor tânăr care vrea să câştige experienţă. Totodată e convins de seriozitatea şi de profesionalismul jucătorilor pe care îi antrenează, astfel că orice speculaţii legate de meciuri blătuite pentru câştigurile uriaşe oferite de casele de pariuri nu-şi au rostul.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157659042579240″]

Nu are rost să ne gândim la toate bârfele care circulă. Atunci când lucrurile merg prost, toată lumea vorbeşte de pariuri. Nu de aceea am venit aici. Am jucat fotbal 20 de ani, puteam să rămân bine mersi în Italia, dar fiind un antrenor tânăr vreau să acumulez cât mai multă experienţă, să-mi pun în practică ideile, să-mi învăţ băieţii cu un altfel de fotbal. Am venit să muncesc şi, dacă e nevoie, să fac sacrificii. Înaintea meciului cu Reşiţa am devenit bunic, dar n-am putut să merg acasă să-mi văd nepoţelul. Bârfele astea, mai ales într-un oraş mic, cum e Caransebeşul, circulă foarte repede. Când lucrurile merg prost, se aud tot felul de bârfe răutăcioase la adresa echipei. Noi vrem să muncim cât mai bine şi să rămânem în Liga a II-a”, a comentat Giovanni Pisano atitudinea celor care au văzut în FC Caransebeş – FC Bihor un meci dubios.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157659462685185″]

1000x100 casa brutarului

Revenind la meciul cu FC Bihor, gugulanii l-au ascultat pe Giovanni Pisano, care le ceruse să înscrie repede. Telecican a modificat tabela încă din minutul 7, după o gafă a portarului Nagy, care a scăpat mingea în faţă. Douăzeci de minute mai târziu, Andor a restabilit egalitatea cu o bijuterie de şut la care Pascal a plonjat inutil. Gazdele au preluat din nou iniţiativa şi eforturile le-au fost răsplătite de Lupu, care a marcat cu capul după o centrare perfectă a căpitanului Buşu. La faza imediat următoare s-a făcut însă 2-2. Andor, cel mai bun om de pe teren, a trimis în faţa porţii, Pascal a ratat o intervenţie ce părea simplă, şi Trabalka a împins balonul în plasă. După pauză, oaspeţii au făcut legea pe Municipalul din Parcul Teiuş. După câteva ocazii uriaşe, Andor a creat şi golul de 3-2, marcat de Coroian. Conduşi pe tabelă, caransebeşenii s-au dovedit lipsiţi de orice idee. Aproape inexplicabil. N-au reuşit nici măcar să arunce nişte mingi lungi în careul advers, la voia sorţii. S-au încăpăţânat să construiască încet şi foarte încet, undeva pe la mijlocul terenului, să se înghesuie şi să se încurce unii pe alţii de parcă sâmbătă s-ar fi văzut prima dată. S-a terminat doar 2-3 şi asta pentru că oaspeţii au ratat foarte uşor câteva ocazii rarisime. Chiar şi un penalty, în secvenţele de final, când Pascal a apărat şutul lui Andor.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157659462665125″]

Îmi pare rău pentru rezultatul de astăzi, mai ales pentru scorul înregistrat. Începusem bine, am înscris, dar din păcate, când conduceam, am primit gol imediat. Nu caut scuze, dar de două săptămâni nu avem fundaşi centrali, aşa că a trebuit să improvizăm. Cei care i-au înlocuit au mai făcut greşeli, probabil din cauza faptului că nu joacă de obicei pe posturile respective. După cel de-al doilea gol primit, nu înţeleg ce s-a întâmplat cu băieţii. În prima repriză am avut spaţii pe care în partea a doua nu le-am mai găsit şi astfel nu am reuşit să ne mai facem jocul din prima repriză. Dorim însă cu toţii să ne revanşăm pentru partida de azi, iar miercuri să facem un meci mult mai bun şi să luăm cele trei puncte pe care trebuia să le luăm astăzi”, a spus antrenorul lui FC Caransebeş imediat după meci.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157659037360279″]

Comments

 1. BLAT! BLAT! BLAT! says:

  Blat ordinar la meciul de sambata!
  Sa lase vrajeala ineptul ala de Pisano cu dume ca e oras mic si vorbeste lumea.
  Si pe vremea lui Artimon s-au mai pierdut meciuri, dar nimeni nu putea sa afirme ca nu se jucau corect meciurile.
  Drept dovada, sambata, in a doua repriza, lumea a plecat de la stadion inainte sa se termine meciul, atat de evident a fost non-combatul!
  Sper sa va ia DNA-ul pe toata adunatura, si pe Vela cu voi odata!
  Rusine !!!

 2. eu says:

  de ce credeti ca italienii au vrut postul de antrenor si conducerea clubului?
  ca sa poata sa faca echipa cum vor ca sa BLATUIASCA unele meciuri cu cota mare la pariuri.interesativa unde a fost inainte ce blaturi a facut acest PISSANO CARE NU ARE NICI LICENTA DE ANTRENOR.

 3. niste ordinari says:

  Au vandut meciul ordinarii astia care se credfotbalisti.
  A fost evident pentru toata lumea care a fost prezenta la stadion.
  Niste gunoaie infecte de fotbalisti, in frunte cu Pișano…
  La puscarie !!!