Pisano și-a pierdut răbdarea!

FC Caransebeș întâlnește sâmbătă, pe Stadionul Municipal Teiuș, echipa FC Bihor Oradea, într-un meci în care antrenorul italian al gugulanilor vrea să vadă goluri încă din debut.

Echipa antrenată de Giovanni Pisano a jucat mai slab primele 45 de minute în aproape toate partidele acestui start de campionat, însă lucrurile au stat mult mai bine după pauză. Italianul a tot insistat în ultima vreme pe latura psihologică pentru că s-au pierdut puncte din acest motiv și nu vrea să trăiască și sâmbătă cu emoții. „Am încredere în băieţi, mai ales că am lucrat la capitolul psihologic pentru a debloca situaţia cu care ne confruntăm de câteva etape, nereuşind în primele 15-20 de minute să ne impunem jocul stabilit la antrenamente şi pentru care ne pregătim zi de zi. Am făcut cadou adversarilor începuturile de meci. Sperăm să ne deblocăm şi să înscriem în primul sfert de oră, să ne facem încă din start jocul şi să arătăm că suntem o echipă care merită să stea acolo sus, cu atât mai mult cu cât jucăm în faţa propriilor suporteri, care, până acum, s-au dovedit a fi al doisprezecelea jucător al nostru. Băieţii care vor intra în teren sunt sigur că vor da 200 la sută randament, sunt toţi motivaţi, mai ales că e posibil să fac şi câteva schimbări, având în vedere programul încărcat pe care îl vom avea, sâmbătă – miercuri – sâmbătă, şi sunt sigur că cei care vor evolua vor răspunde cu brio cerinţelor mele”, a declarat antrenorul gugulanilor pentru 7-zile.com.

Pisano a readus în discuţie obiectivul echipei pentru acest sezon şi spune că această etapă cu numărul şase poate arăta deja în care jumătate a clasamentului e locul Caransebeşului. După această etapă campionatul se poate împărţi în două, iar noi vom avea astfel posibilitatea să vedem exact unde ne situăm. Dorinţa noastră este să fim acolo sus şi să ne luptăm pentru obiectivul pe care l-am mai declarat, de a ne clasa între primele cinci echipe”, a mai spus italianul.

Comments

  1. gugulanistul says:

    inca na aparut reportajul de la meci de azi, să stim si noi ce a facut DNA-ul pe la italieni si pe la jocurile din spatele jocurilor. se strange curaua si poate aflam mai multe. poate aflam si de ce a demisionat popovici, poate aflam si ce cauta pisaro si ceilalti macaronari si poate aflam si daca DNA-ul il ia la intrebari si pe stanciu de la express. lucrurile dracu se intampla si ni le ascundeti toti.

  2. eu says:

    eu am mai postat un anunt cu ceva vreme in urma si am spus RASPICAT ca ce-a mai dubioasa persoana este in conducere, se cheama ELISEI, Pissano este un pion in acest angrenaj. .ii cunosc si stiu ce au facut pe unde au fost.Caransebesul nu are nevoie de mafia pariurilor ,dati afara pariorii ca altfel o sa parieze la toate meciurile pentru a scoate banii si pe urma o sa plece cu banii in buzunar si voi veti ramane cu ETICHETA PUSA (FC CARANSEBES=PARIORII) credetima ca stiu ce spun.