Superstarul muzicii românești promovează Oravița. În câteva ore urcă pe scenă!

Pe parcursul întregii zile, Loredana Groza, care va cânta în această seară pentru orăvițeni, a postat imagini și poze frumoase cu orașul, arătându-se extrem de încântată de faptul că după 20 de ani a ajuns din nou pe meleaguri cărășene.

Diva a făcut prima postare acum 5 ore, alături de Nadir, care o însoțește în deplasarea sa. Ulterior, cu mii de like-uri și la fel de multe comentarii, Lori i-a îndemnat pe toți fanii săi să nu rateze acest oraș unic și încărcat de istorie în deplasările pe care le fac. „Câte ceva despre Oravița, unde voi cânta în seara asta: are cel mai vechi teatru, cea mai veche cale ferată, farmacie, cascada Bigăr …. Un loc pe care merită să-l vizitați vara asta!!!”, a scris diva entuziasmată.

În urmă cu puțin timp, o altă postare a venit din timpul repetițiilor de dinainte de spectacol, cerându-le cărășenilor să mai aibă puțină răbdare, pentru că în curând va urca pe scenă. Sonorizarea este impecabilă la un concert de o asemenea ținută, iar fanii săi s-au adunat deja în preajma scenei, nerăbdători să consume un show adevărat.

Admiratorii artistei și-ar dori chiar să o vadă cântând alături de băieții de la BUG Mafia, și aceștia prezenți astăzi la Oravița, alături de care a lansat în urmă cu 13 ani hitul „Ridică-mă la cer”. Piesa este încă apreciată de toți românii care vor să își recupereze visele și speranțele pierdute.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu imagini și galerii foto de la ineditul concert!

FOTO: Loredana Groza

Comments

  1. Clarvăzătorul says:

    Eu v-am zis că Oravița e peste Reșița când vine vorba de muzică….