FABULOS. Loredana, magică pe scena din Oravița! (FOTO)

Diva muzicii româneşti a revenit după 20 de ani la Oraviţa, cu un show absolut fantastic, care va rămâne multă vreme în amintirea miilor de oameni prezenţi aseară la sărbătoarea oraşului. În final, Tatae, Caddy şi Uzzy au făcut Oraviţa să sară-n aer!

Primarul Dumitru Ursu a pus din nou reşiţenii, aninenii sau pe cei din Clisura Dunării pe drumuri cu ocazia zilelor oraşului pe care îl conduce. După Holograf şi Direcţia 5, pe scena din spatele gării au urcat anul acesta Loredana şi trupa ei, Agurida. Mii de fani au adunat şi băieţii răi de la BUG Mafia, o prezenţă mai rară la sărbători de oraşe. What’s Up, unul din artiştii momentului, şi Andreea Bălan cu fetele ei încântătoare au contribuit la un spectacol total, mai puţin văzut prin Caraş-Severin.


Show-ul Loredanei e unul din cele mai scumpe din România, dar a meritat fiecare leu, pentru că la Oraviţa nu s-a mai văzut aşa ceva. Într-o formă de zile mari, diva a creat emoţie şi a fost emoţionată la rândul ei datorită reacţiei publicului numeros. Înainte să-şi ia la revedere, Loredana a îngenuncheat în faţa miilor de spectatori care au aplaudat la scenă deschisă interpretarea de excepţie a piesei cu care a câştigat Festivalul Mamaia, „Bună seara, iubito”. Piesă pe care şi-a amintit că a cântat-o şi la Oraviţa, cu 20 de ani în urmă.


Tinerii au intrat în delir imediat ce Tatae, Caddy şi Uzzy şi-au făcut apariţia pentru a le împărtăşi poveştile din celebrul lor cartier, Pantelimon, acolo unde soarele răsare doar dacă-l plăteşti. A fost nebunie curată. S-au rupt rândurile, s-au dărâmat gardurile şi toată lumea s-a îngrămădit în faţa scenei, unde au dat din cap pe beat-urile binecunoscute şi au cântat versurile dure ale celor de la BUG Mafia.


Zilele Oraviţei 2015 au fost într-adevăr la mare înălţime. Dacă pe zona de hip-hop e oarecum uşor de anticipat pentru la anul prezenţa Paraziţilor, stabilirea capului de afiş va da ceva de gândit. La nivelul Loredanei, al Direcţiei 5 sau al legendarei trupe Holograf nu sunt foarte mulţi artişti români în momentul de faţă. Poate doar show-ul lui Horia Brenciu!

Comments

  1. Viviana says:

    Daca ar fi venit la Resita cu siguranta reportajul ar fi fost de alta natura, niciun cuvant de lauda, doar critici dure la adresa organizatorilor…