Supercupa campionatului judeţean se joacă în nocturnă!

Cea mai frumoasă competiţie fotbalistică organizată în Caraş-Severin se reia astăzi, odată cu meciul dintre campioana şi vicecampioana ediţiei trecute, care îşi dispută, de la ora 20, primul trofeu al sezonului: Supercupa.

Roxamy și Camera de Comerț se întâlnesc din nou, de data aceasta disputându-şi Supercupa Campionatului Județean de Minifotbal Caraș-Severin. Meciurile dintre cele două echipe au fost pe muchie de cuţit în campionatul trecut, astfel că se anunţă o confruntare tare de tot şi în seara aceasta. Supercupa se joacă pe iarba artificială a bazei Munti Sport, din Parcul Tricolorului, acolo unde se va desfăşura de altfel şi noua ediţie de campionat.

Înainte să se audă fluierul de start al partidei, de la ora 18, delegaţii celor 14 echipe înscrise în competiţia organizată de Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Caraş-Severin, condusă de profesorul Dorin Voina, vor lua parte la şedinţa tehnică în care vor fi puse la punct toate detaliile înainte de disputarea jocurilor din prima rundă.

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    De când baza sportivă construită de Dorinel Munteanu este în parcul TRICOLORULUI? Sau, să nu fi aflat, a mai construit Dorinel o bază şi în altă parte a Reşiţei?