Banatul îşi prezintă echipa de cupe europene!

Voleibaliştii gugulani trag tare înainte de startul campionatului pentru ca primarul Marcel Vela să-şi vadă visul cu ochii: Caransebeşul, în Europa!

Voleibaliştii de la Banatul Caransebeş participă în acest sfârşit de săptămână la un turneu de pregătire la Zalău, în vederea startului campionatului din prima divizie, acolo unde gugulanii au revenit după o absenţă de 30 de ani. Vineri, în primul joc al turneului, elevii lui Pavel Craia au cedat cu 1-3 în faţa gazdelor de la Volei Municipal Zalău, dar trebuie spus că scorul a fost foarte strâns în fiecare set. În cea de-a doua întâlnire, sâmbătă, Banatul s-a impus cu în faţa voleibaliştilor de la Phoenix Şimleu Silvaniei, cu scorul de 3-1. Astăzi, în ultimul test de la Zalău, caransebeşenii se vor întâlni la fileu cu Dinamo Bucureşti.

Potrivit preşedintelui clubului caransebeşean, Cristian Stepanescu, joi, de la ora 19, în Sala Polivalentă din Caransebeş, Banatul îşi va prezenta în mod oficial lotul de jucători, stafful tehnic şi administrativ. Din 18 septembrie, gugulanii vor disputa la Craiova ultimele partide amicale, pentru ca, în 27 septembrie, pe teren propriu, să susţină primul meci oficial, în Cupa României, cu Phoenix Şimleu Silvaniei. Campionatul va debuta la data de 11 octombrie, când Banatul Caransebeş va întâlni, în deplasare, aceeaşi echipă din Şimleu Silvaniei.