Muncitorul, singura echipă de primă ligă a Reşiţei!

Fotbalul de sală reprezintă în momentul de faţă municipiul de la poalele Semenicului la cel mai înalt nivel competiţional.

Municipiul de pe Bârzava a suferit astă-vară pierderi foarte grele pe plan sportiv. HC Caraş-Severin s-a desfiinţat şi a dispărut prematur de pe harta handbalului românesc. La fel s-a întâmplat şi cu echipa de Liga a III-a a Gloriei, care a abandonat competiţiile de seniori din cauza lipsei banilor. Lucrurile nu au stat mai grozav nici la concitadina Muncitorul, care a renunţat şi ea de bunăvoie la al treilea eşalon. Aici însă activitatea merge mai departe, deoarece clubul a înscris o echipă în prima ligă de futsal a României şi, într-un final, a luat startul şi în campionatul judeţean de fotbal. Muncitorul devine astfel cea mai importantă echipă a municipiului, în sensul că joacă la cel mai înalt nivel.

,,Erau cheltuieli mari, foarte mari la Liga a III-a şi ne descurcam tot mai greu. Am gândit atunci acest proiect cu o echipă de futsal, care va fi susţinută de Aquacaraş, de oamenii care lucrează acolo, de sindicat practic. Am pornit la drum destul de târziu, am încropit repede un lot şi e clar că suntem în urmă cu pregătirea. Mai sunt multe de pus la punct, dar sperăm să le rezolvăm pe parcurs”, a declarat Viorel Lolea, antrenorul echipei.

Muncitorul Reşiţa va debuta în actuala ediţie de campionat astăzi, de la ora 16, în Sala Polivalentă, unde va primi replica formaţiei Progresul Focşani.

Comments

  1. vanbasten says:

    va dati seama de valoarea campionatului daca a ajuns sa joace si Muncitorul .Apropo,si eu pot juca la ei!