„Nu e nicio surpriză!”

Caransebeşenii şi-au dorit cu adevărat fotbal de un alt nivel după trei decenii în care echipa lor s-a chinuit prin eşaloanele cele mai de jos din România, iar asta se vede. 

Gugulanii au revenit în Liga a II-a de-a dreptul entuziasmant, cu rezultate pozitive în primele două etape, cu un joc bun, legat, organizat, cu un stadion renovat şi frumos cosmetizat, cu mii de oameni în tribună, cu oficiali care se pricep la fotbal şi vor să facă performanţă şi cu o administraţie locală care visează frumos şi investeşte pe măsură. FC Caransebeş este un proiect care a pornit de jos, dar care arată foarte interesant şi promiţător şi care ameninţă statutul de „echipă a judeţului” pe care gruparea din Valea Domanului l-a avut întotdeauna. În condiţiile în care Metalul numai continuatoarea tradiţiei fotbalului reşiţean nu este şi diriguitorii clubului roş-negru ţin departe microbiştii în loc să-i atragă lângă echipă, FC Caransebeş are toate şansele să devină în scurt timp numărul 1 în Caraş-Severin.

Ambiţiile sunt mari la gruparea din Parcul Teiuş, iar asta se vede şi din declaraţiile antrenorului Sorin Bălu. „Noi ne doream şase puncte după primele două etape şi le puteam avea, pentru că la Slatina am făcut un meci foarte bun şi am avut ocazii mari. Ne-am pregătit foarte bine, băieţii au depus un efort foarte mare în perioada de pregătire şi mă aşteptam să avem un start bun. Poate că pentru cei care nu cunosc foarte bine echipa noastră e o surpriză startul bun de campionat pe care îl avem, dar pentru mine, care o ştiu, nu e aşa mare surpriză. Sunt foarte mulţumit cu patru puncte după două etape. Puteau fi şase puncte, puteau la fel de bine să fie doar trei, am avut şi un pic de şansă, în ambele jocuri, dar una peste alta consider că rezultatele de până acum sunt meritate şi muncite foarte, foarte tare”, a declarat Bălu pentru expressdebanat.ro.

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    Puteam, băteam, ne doream, am fost mai buni, am avut ocazii mari, ne-am pregătit bine, hauhaul antrenorilor care nu-şi văd niciodată “bârna” din proprii ochi. A trebuit ca Himcinschi să intre pentru ultimele 5 minute pentru a schimba tabela…Deh, nu a mâncat pizza la Mama Mia Becicherecu Mic!

  2. liviu says:

    Domnule FUCHS….HIMCINSCHI a intrat el singur?nu cumva la introdus in teren domnul antrenor….???asta inseamna ca antrenorul a stiut sa faca schimbari….asa ca nu mai hau hau degeaba