„Suntem încă în lupta pentru evitarea retrogradării!”

FC Caransebeş a cedat astăzi, scor 0-1, pe terenul lui CSM Râmnicu Vâlcea, în al doilea meci din play-out-ul Ligii a II-a de fotbal. Singurul gol al partidei a fost marcat de ex-reşiţeanul Staicu!

Gugulanii au ratat şansa de a încheia sezonul de primăvară fără înfrângere, aşa cum îşi propuseseră, după o prestaţie mai puţin convingătoare în faţa trupei antrenate de Alex Pelici. Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin Staicu, jucător despre care se vehicula la un moment dat că ar putea ajunge la Caransebeş. Până la pauză, Staikone a mai ratat o ocazie uriaşă, pentru ca după pauză jocul să fie mult mai echilibrat, iar inițiative, de partea caransebeşenilor. Tabela a rămas însă nemodificată, iar Alin Artimon are suficiente motive evite relaxarea prematură a elevilor săi.

Au fost două reprize  total diferite, una în care iniţiativa şi, în mare parte, controlul jocului au aparţinut Vâlcei, pe cea de-a doua am controlat-o noi în totalitate. Diferenţa între ele este că Vâlcea a reuşit să înscrie. Cred că a fost un joc echilibrat, în care nu mai contează dacă meritam mai mult sau mai puţin. Către final, când trebuia să avem mai multă minte, am simplificat prea mult construcţia şi asta ne-a adus doar ocazii sporadice. Am început prost, ca o continuare a săptămânilor prin care trecem. Din păcate, cele trei săptămâni de frecuşuri îşi fac efectul asupra evoluţiei noastre şi abia către pauză am reuşit să ne trezim. Rezultatul de dincolo ne avantajează, dar suntem încă în lupta pentru evitarea retrogradării, trebuie să conştientizăm asta. Nu ne cade tocmai bine această înfrângere pentru că e prima din miniretur şi play-out, am întrerupt o serie de opt rezultate pozitive, dar trebuie să o digerăm repede şi să încheiem jocul cu Oradea cu trei puncte”, a comentat antrenorul Caransebeşului.

Comments

 1. aaa says:

  caransebes locu vostru e in c 🙂

 2. Resicza says:

  CARANSEBES,MUIE CARANSEBES! SUNTETI NISTE TARANI!

 3. Dan-Alioşa Ulici says:

  dacă a plecat cu fruntea sus Cosmin Popovici, Stanciu face şi el acelaşi gest să-şi dea ,,demisia de onoare” de pe la lins blide la Caransebeş?
  nu aşteptăm asta pentru că lui îi lipseşte onoarea…:))))))