Am pierdut un om, am pierdut două puncte!

Metalul Reşiţa a scos doar o remiză, 2-2, la Tărlungeni, cu Unirea, după ce a condus cu 2-1 la pauză şi a jucat ultima jumătate de oră în zece!

Echipa lui Daniel Opriţa se încăpăţânează să joace chiar şi în condiţiile în care atmosfera din Valea Domanului numai propice performanţei nu este. În timp ce unii aşa-zişi oameni de fotbal umblă numai cu strâmbe şi pun tot felul de piedici, lucruri despre care vom vorbi zilele următoare, Opriţa încearcă să-şi motiveze băieţii pentru a termina cu fruntea sus şi, de ce nu, să le dea astfel o palmă celor care ar saluta desfiinţarea Metalului.

Rosso-nerii nu s-au mişcat deloc rău la Tărlungeni, arătând că, deocamdată, nu sunt foarte afectaţi de tensiunile de la nivelul acţionariatului. Unirea a deschis devreme scorul, dar Metalul a revenit în joc şi până la pauză a trecut în avantaj datorită reuşitelor lui Szabo şi Buhăescu (foto). În minutul 60, Reşiţa a rămas fără Popescu, trimis la cabine pentru al doilea galben, iar din faza respectivă a ieşit golul egalizator marcat de Cristea. În zece, Metalul a continuat să alerge după victorie, dar destul de prundent, pentru că un punct e mai bun decât nimic.

Comments

 1. Resita says:

  ce au inceput bun politicienii nostri si au dus la capat vreodata? este situatie generala in toata Romanica .

 2. GRN says:

  Rufa este politician ?

 3. GRN says:

  Felicitari echipei ! Sarbatori fericite tuturor rosso nerilor !

 4. Nicu says:

  DACA AI VREA TE-AI ELUCIDA ? CA PRIN EXEMPLUL PERSONAL,AL POLITICIANULUI NICOLAE ROBU PRIMARUL TIMISOAREI ,MAI EXISTA SI POLITICIENI CARE ATUNCI CAND INCEP CEVA MAI SI DUC LA BUN SFARSIT LUCRUL INCEPUT . ESTE ADEVARAT CA SUNT PUTINI DE ACEST GEN DAR MAI EXISTA.ASTA CA NU MAI FI RADICAL SI EXAGERAT SI SA-I BAGI PE TOTI IN ACEIASI URNA .5 % DINTRE EI TOTI ,INDIFERENT DE FORMATIUNEA POLITICA DIN CARE FAC PARTE,SE ACHITA DE UNELE OBLIGATII DE INTERES COMUNITAR LOCAL.IN REST ITI DAU PERFECTA DREPTATE CA 95 % SUNT UNITI PRIN NEPUTINTA DE A FACE CEVA .