Summer Fest Reşiţa 2012, festivalul ţepelor!

La sfârşitul acestei săptămâni, reşiţenii au fost invitaţi pe stadionul de atletism de sub Pasajul Intim, la un festival al căror capete de afiş ar fi trebuit să fie Mircea Vintilă, Laza Cnejevici şi trupa Spitalul de Urgenţă. Totul a fost o mare ţeapă!

Dan Helciug şi trupa sa ar fi trebuit să cânte pe scena de pe stadionul de atletism vineri seară. Cum evenimentul a fost foarte slab mediatizat, lumea nu s-a îngrămădit la festival. Ca urmare, organizatorul nu a putut onora pretenţiile financiare ale Spitalului de Urgenţă, astfel că, trupa a renunţat să mai cânte pentru reşiţeni. Pentru a ascunde adevărul, publicului i s-a vândut o minciună, şi anume, că recitalul trupei amintite a fost amânat pentru sâmbătă seară, de vină fiind o problemă tehnică.

Dan Helciug a fost văzut toată ziua de sâmbătă la terasele din centrul oraşului, dar pe scena Summer Fest Reşiţa 2012 nu a mai urcat, în ciuda promisiunilor organizatorului. Mai mult decât atât, Mircea Vintilă, poate cel mai aşteptat nume de pe afişul evenimentului, nu şi-a mai făcut nici el apariţia. Duminică ar trebui să concerteze Laza Cnezevici, dar nu e exclus ca şi de data aceasta să fie vorba de o ţeapă.

Reşiţenii au toate motivele să se considere înşelaţi, escrocaţi, mai ales că, preţurile produselor pe care le-au consumat în aşteptarea artiştilor preferaţi au fost mai mari decât într-un restaurant de lux. Un mititel, spre exemplu, s-a vândut cu 3 lei, o premieră pentru Reşiţa.

Comments

  1. zack says:

    Nici o formatie dintre cele care au cantat vineri nu a fost platita: Whings of Destiny, The Weir sau Calin Barcean. Sunt convins ca banii pentru onorariul formatiilor nu erau stransi din vanzarile de mici, bere, gulas sau kurtos kalacs de la trei tarabe amarate. A fost o teapa premeditata, foarte bine organizata, trasa resitenilor si tuturor artistilor care au urcat pe scena sau celor de numele carora organizatorii s-au folosit: Mircea Vintila, Spitalul de Urgenta.

  2. zack says:

    Cred ca pot fi pusi la punct daca sunt expusi.