Subprefectul Andrei Molnar, ales președintele UDMR Timiș

Vot în unanimitate pentru Andrei Molnar la șefia organizației județene a UDMR. Molnar a fost până acum președinte interimar al filialei, numit în funcție după ce fosta conducere a fost înlocuită din cauza rezultatelor slabe obținute în alegerile din 2020. 

Toți cei 127 de delegați care s-au întrunit la Sala Capitol din Timișoara și-au arătat susținerea, prin vot secret, pentru Andrei Molnar.

În Consiliul Reprezentanţilor Unionali, organizația județeană va fi reprezentată de Ioan Ihasz, primarul comunei Dumbrava și Imre Farkas, fostul viceprimar al Timișoarei, pe lângă Andrei Molnar.

În ședință au fost votate și modificări al Regulamentului de funcționare și au fost aleși delegații județeni la Congresul Uniunii Democrate Maghiare din România din 17 septembrie 2021.

Andrei Molnar a fost instalat președinte interimar al UDMR Timiș în decembrie 2020, după ce fostul președinte Zoltan Marossy a fost schimbat din funcție. Avocatul Molnar Andrei a fost candidatul UDMR pentru Camera Deputaților la scrutinul din 6 decembrie.