Descindere DNA la Primăria Timișoara. Procurorii au discutat și cu primarul Dominic Fritz

Doi procurori anti-corupție s-au prezentat, după prânz, la Primăria Timișoara, ca să demareze cercetările într-un dosar de primire de mită. În discuție este un dosar care a fost deschis în timpul fostei administrații.

Cercetările au legătură cu Florin Răvășilă, fostul director al Direcţiei Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse I Est, acuzat de luare de mită. Răvășilă este suspect că ar fi luat mită în valoare de 40.000 de euro, de la o casă funerară, în unul din cimitirele administrate de primărie.

Anchetatorii DNA au solicitat mai multe acte și au discutat, preț de câteva minute, cu primarul Dominic Fritz.

leader board 728 x 90 px

În prezent, Florin Răvășilă nu mai lucrează în Primăria Timișoara, ci ocupă un post la Poliția Locală.

Anul trecut, în octombrie, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a dispus verificarea în comisia internă antifraudă a lui Florin Răvășilă, după ce a primit indicii că ar fi comis ilegalități. Ulterior, Robu i-a și retras lui Răvășilă dreptul de semnătură.

Florin Răvășilă a fost director în primărie din februarie 2019, funcție ocupată în urma unui concurs. Anterior a fost consilier personal al primarului Nicolae Robu. A fost membru PDL Timiș, iar în prezent face parte din filiala PNL Timiș.

CITEȘTE ȘI: Directorul de la Patrimoniu din Primăria Timișoara, suspect de fapte de corupție, are drept de semnătură. Fritz: „A existat o notă internă fără nicio valoare juridică”