Strungarul de la UCMR care şi-a batjocorit fiica stă 15 ani în puşcărie!

Arestarea lui Nicolae Mardar şi trimiterea lui în judecată pentru incest i-a şocat pe colegii acestuia de la uzină, care nu-l puteau crede în stare de aşa ceva.

Bărbatul de 55 de ani a recunoscut că s-a culcat în repetate rânduri cu fetiţa lui de 13 ani, dar a dat vina pe minoră, care ar fi fost manipulată de mama ei. Mardar spune că femeia de care se despărţise a plănuit să-l scoată din apartament şi atunci a învăţat-o pe fiica lor să-i facă avansuri bărbatului. Nu s-a dovedit nimic în instanţă în acest sens. “În sarcina sa au fost reţinute infracţiunile de act sexual cu minor în formă continuată şi incest în formă continuată”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc.

Găsit vinovat de către Judecătoria Reşiţa, Nicolae Mardar a fost condamnat la 15 ani de puşcărie. În plus, a fost obligat să-i plătească fiicei sale suma de 50.000 lei reprezentând daune morale. Sentinţa nu e definitivă şi poate fi atacată cu apel. Minora a ajuns la Centrul de Plasament „Speranţa”, unde e consiliată de specialişti.

Comments

  1. cristina says:

    Ce ticălos ordinar! Ăştia ar trebui castraţi, tăvăliţi în smoală şi pene! Pe urmă să stea tot restul vieţii în carceră! Şi mama fetiţei ce-o fi păzit? Nu pot să-i găsesc nicio scuză!
    Încă o fetiţă marcată pentru tot restul vieţii ei!