Tâlharii au fost condamnaţi!

Minorul Emanuel Florin Vlăsceanu şi Cosmin Petrişor Mihai Păcurariu sunt cei doi tineri trimişi în puşcărie pentru că săreau la gâtul femeilor în mijlocul străzii.

Cei doi au creat o adevărată teroare în vara anului trecut în rândul femeilor din Reşiţa, care se temeau să mai iasă singure pe stradă după ce cazurile de tâlhărie se înmulţiseră. Cel puţin cinci femei au fost atacate de cei doi tineri şi deposedate prin violenţă de bijuterii. Acestea i-au recunoscut pe indivizi şi au ajutat la trimiterea lor în judecată. În faţa instanţei, ambii au recunoscut că se fac vinovaţi de tâlhărie în formă calificată şi au scăpat cu pedepse diminuate. Păcurariu, în vârstă de 19 ani, a primit cinci ani de închisoare cu executare. Vlăsceanu este minor, are doar 17 ani, şi a scăpat mai ieftin, cu doi ani în spatele gratiilor. Părţile vătămate nu au avut nicio pretenţie de la cei doi tâlhari.

vlasceanu

Emanuel Vlăsceanu (foto: Facebook)

Sentinţa Judecătoriei Reşiţa nu e definitivă, poate fi atacată cu recurs, dar până atunci ambii inculpaţi rămân în arest preventiv.