Structură de filaj, deconspirată?!

Liderul de la Palatul Administrativ a făcut ieri public faptul că în fața casei sale se afla staționată o mașină cu numere de Arad. Acest aspect i-a fost sesizat de o vecină.

Președintele forului județean a povestit ieri una dintre întâmplările prin care a trecut, înainte de vizita vicepremierului Liviu Dragnea.

„E un fel de anecdotă inspirată din fapte reale! Într-o dimineață, când am ieșit din casă, o vecină mi-a semnalat că la colțul străzii, în dreptul semnului de staționare interzisă stă o mașină cu numere de Arad, de două zile. În mașină se simte prezența unui individ. Ca un bun cetățean, m-am îndreptat spre mașina cu pricina, nu se vedea nimic în mașină. Am luat telefonul și am încercat să sun la poliție. În momentul acela, de pe bancheta din spate a ieșit un individ tânăr, blond-șaten, cu barbă, care m-a întreabat dacă mă deranjează mașina acolo. I-am spus că stă într-o zonă cu staționare interzisă și că încurcă traficul, în timp ce am continuat demersurile de a suna la poliție. În momentul acela, și mai panicat, tânărul s-a repezit în mașină, a luat un telefon și a sunat undeva. Trebuie să vă spun că eram lângă mașină oarecum animat de o întrebare: să fie presa, o structură de filaj, Moș Crăciun? Tânărul a luat telefonul, a sunat și persoanei apelate îi spune ,,Să trăiți!”. În momentul acela, am fost convins că nu a fost nici presa, nici Moș Crăciun, eventual Moș Gerilă! O anecdotă inspirată din fapte reale”, a spus liderul liberal.

Numărul de înmatriculare al autoturismului ce a staționat în ultimele 2 zile pe strada unde își are domiciliul președintele Consiliului Județean Caraș-Severin este: AR – 77 – JWW.

Mașina a părăsit locația amintită ieri, 12 decembrie 2013, la ora 15:10, ora la care Sorin Frunzăverde avea programată o întâlnire la sediul Palatului Administrativ cu viceprim-ministrul Liviu Dragnea.

 

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Filiera de filaj?Alta doza de nisip in ochi1 cat de curand Jilava!