Show de caritate cu Connect-R

Fundația Maya and Friends a organizat aseară un spectacol umanitar dedicat copiilor de la școlile și grădinițele din Reșița. Fondurile adunate din bilete și din vânzarea produselor expuse la Târgul de la intrare vor fi alocate micuților cu probleme sociale din oraș.

Sala Polivalentă a fost plină până la refuz aseară. Când au auzit că unul dintre cei mai titrați artiști ai momentului vine la Reșița, elevii nu au stat prea mult pe gânduri. Și-au bâzâit părinții și au invadat locația, cu mic, cu mare. Într-o atmosferă incendiară, cu spectacol de lumini, baloane și confeti, Fundația Maya and Friends le-a oferit tuturor celor prezenți o seară de neuitat. Banii adunați din spectacol, dar și din donațiile celor apropiați ONG-ului vor merge către centrele de plasament din oraș.

La intrare, cei mici au prezentat la vânzare mai multe decorațiuni prelucrate manual, cu dibăcie, de mâinile lor iscusite. Reșițenii au putut achiziționa globuri, felicitări și alte lucrușoare unicat și au putut, astfel, să dăruiască un strop de bucurie copiilor nevoiași din Reșița. De asemenea, binevenite au fost și pachetele cu jucării și hăinuțe pentru cei mici.

Pe scenă au urcat corul Menestrelul, dar și alți reșițeni talentați, care au făcut spectacol pentru publicul prezent în sală și au impresionat prin vocile lor sensibile. Gibo-King, cel care a făcut spectacol și la Vocea României, a fost urmat de trupa Phaser, după care cei mici au intrat în delir. Pe scenă și-a făcut apariția Moș Crăciun, însoțit de crăciunițele sale. Cu toții au uitat de farmecul Carinei, solista trupei care a făcut furori la Eurovision, și au vrut să fie cât mai aproape de personajul mitic care le aduce anual cadouri. Bineînțeles, doar dacă au fost cuminți!

Bătrânul cu barba albă s-a dovedit a fi unul modern și chiar pe val. Acesta a bătut palma cu publicul, i-a luat în brațe pe copiii din apropierea scenei amplasate la Polivalentă, iar înainte să părăsească sala a împărțit dulciuri micuților. La final, și-a scos căciula în fața tinerilor, nerăbdători să întâlnească vedeta serii: Connect-R!

Solistul și-a ținut fanii în suspans circa 3 minute, timp în care pe scenă a urcat trupa sa de dans, după care și-a făcut apariția în forță, în ropote de aplauze. Pus în temă că publicul pentru care va cânta va avea media de vârstă relativ mică, acesta și-a adaptat show-ul să îi binedispună pe cei prezenți. Și adulții s-au simțit bine, în egală măsură, astfel că reșițenii au plecat acasă mai bogați cu un concert de excepție, în prag de sărbători.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157638629867876&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

„Sperăm că oamenii s-au simțit bine, deja acțiunea este una cu tradiție pentru Fundația Maya and Friends și sperăm ca și în viitor să le putem oferi astfel de spectacole. Ideea la care ne-am gândit a fost să îi surprindem pe copii, iar tocmai din acest motiv Moș Crăciun a fost nelipsit de pe scenă. Banii pe care i-am adunat din donații vor merge la centrele de plasament din Reșița și vom ajuta copiii cu probleme sociale, dar foarte talentați, și nu numai”, a declarat Adina Armașu, membru al Fundației și unul dintre organizatorii de bază ai evenimentului.

Într-una din pauzele spectacolului, pe scenă a urcat și senatorul Iosif Secășan, care și-a manifestat respectul față de acțiunile umanitare, organizate pentru micuții grav bolnavi sau cei care nu își pot permite să simtă spiritul Crăciunului, din cauza lipsei de bani. În încheiere, acesta le-a transmit tuturor „Sărbători fericite!”