Strategie comună pentru fotbalul reşiţean. Vezi aici în ce ligi vor juca FCM, Gloria şi Muncitorul!

Primarul Mihai Stepanescu încearcă imposibilul, şi anume, să-i adune la aceeaşi masă pe reprezentanţii celor trei echipe de fotbal ale oraşului, în scopul stabilirii unei strategii care să readucă Reşiţa pe harta primelor două eşaloane.

Preşedintele FCM Reşiţa, Carol Gurgu, şefii de la Gloria, Pavel Aghescu şi Gabriel Stănucă, şi secretarul general al CS Muncitorul, Iulian Munteanu, au răspuns invitaţiei lansate de edilul-şef al Reşiţei. „Discuţiile au urmărit analiza preliminară a situaţiei echipelor de fotbal reşiţene din Liga a III-a şi a IV-a. Săptămâna viitoare va avea loc o nouă întâlnire, în cadrul căreia va fi luată o decizie asupra viitorului fotbalului reşiţean”, informează municipalitatea. „A fost o primă întâlnire prin care am dorit să vedem încotro se îndreaptă fotbalul reşiţean. Este foarte important că ne-am întâlnit, reprezentanţii cluburilor reşiţene, deoarece e clar pentru toată lumea că trebuie să ne unim pentru a face performanţă. Se intenţionează o strânsă colaborare între noi, astfel încât oraşul să aibă din toamnă o echipă în Liga a II-a, FCM Reşiţa, şi una sau chiar două în Liga a III-a”, a declarat, pentru expressdebanat.ro, Gabriel Stănucă. ,,E un proiect în folosul copiilor, al fotbalului reşiţean. E momentul să renunţăm la orgoliile şi ambiţiile care ne-au adus atât de jos“, a completat Pavel Aghescu.

FCM ar urma să fuzioneze cu clubul din Vâlcea, afacere ce pare a fi ca şi rezolvată. Gloria va prelua locul de Liga a III-a şi s-ar putea baza pe un lot format din jucători selecţionaţi de la toate cele trei formaţii. Asta dacă nu cumva Muncitorul va ţine neapărat să-şi păstreze locul în al treilea eşalon şi atunci va colabora, cel mai probabil, şi cu Voinţa Lupac pentru completarea lotului de jucători.

Şeful din Valea Domanului salută şi el iniţiativa primarului Stepanescu. „E un mare pas înainte pentru fotbalul reşiţean. E foarte important să colaborăm între noi. Dacă se va concretiza colaborarea cu Vâlcea, Alexandru Pelici va fi antrenorul echipei”, a declarat Carol Gurgu. Luni e programată a doua rundă de discuţii, la care e aşteptat să ajungă şi Viorel Lolea, omul care pare să hotărască soarta Muncitorului. Municipalitatea va susţine financiar toate cele trei echipe, în funcţie de eşalonul în care vor evolua.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Repet, aducerea lui Pelici la al patrulea descalecat in Valea Domanului ca jucator odata si antrenor de… trei ori, nu va aduce reverimentul asteptat, rossonerilor le-ar trebui o mana de fier daca se doreste neaparat inlaturarea lui Rocco Sandu. Acestuia din urma I se va face o mare nedreptate, singura sa vina fiind evolutia din tur a echipei CU fratele sau… Bobar! O idee ar fi aducerea lui Basa Panduru CU care Rocco a lucrat in liga I-a!

 2. dani_stancu says:

  imposibil e sa stai de vorba cu un imposibil ca primarul, eroul de la termopule. pe ce pune mana, moare. sa nu spunem ce, ca se stie. e un mare pas inainte pentru forbalul resitean, pa draq. e unu mic, cu stangu

 3. LuxPhotoFuchs says:

  CE ESTE UN ANTRENOR?

  Un ANTRENOR este un judecător, un orator, un învățat, un profesor de sport, un specialist in finanțe, un psiholog, un psihiatru.
  El trebuie să fie optimist și uneori să facă pe pesimistul, trebuie să pară modest dar să fie totuși mândru.
  Să fie entuziast, dar nu prea mult.
  Trebuie să aibă pielea unui elefant, sălbăticia unui leu, mirosul unui câine tânăr,
  curajul unui bizon, rezistența unei antilope, înțelepciunea unei bufnițe, viclenia unei vulpi și lnima unei pisici.
  El trebuie, în orice moment, să fie gata să-și sacrifice cu mărinimie timpul sau banii săi, puterea, tinerețea, viața sa de familie, sănătatea.
  Ca mulțumire i se va acorda cu multă mărinimie: nici o recompensă, foarte puține satisfacții personale, puțină recunoștiință și multă CRITICĂ.
  Totuși, un bun antrenor este ascultat CU atenție de elevii săi și are oarecare bucurii.
  El are satisfacția sufletească de a vedea cum elevii să progresează sub îndrumarea lui, el trăiește fiorii victoriei împreună CU invingătorul și învață să suporte CU demnitate înfrângerea și eventualele racolări ale sportivilor formați de el.
  Prezența în mijlocul sportivilor il întreține tânăr la trup și suflet și îl ajută să progreseze împreuna CU elevii săi.
  CU toate criticile și sacrifilciile, el își iubește meserla pentru că este: ANTRENOR

 4. LuxPhotoFuchs says:

  Cătălin Rufă viitorul patron al rossonerilor!

 5. LuxPhotoFuchs says:

  Iata-l pe Catalin Rufa!

 6. LuxPhotoFuchs says:

  Dupa Dan Leasa, un escroc bancar, venit in Valea Domanului la pachet cu Cristian Bobar, iata ca un alt valcean, Catalin Rufa la pachet cu Alexandru Pelici lasa Zavoiul pentru Valea Domanului….