PERFORMANŢĂ: Bronz continental pentru luptătorul Vlad Caraş!

Juniorul Clubului Sportiv Municipal Reşiţa a făcut o figură excelentă la Campionatele Europene de lupte din Macedonia, unde a reuşit să urce pe podium.

După titlul mondial câştigat anul acesta pe plajă, elevul antrenorului Adrian Dacica o obţinut o nouă performanţă notabilă. Vlad Caraş şi-a trecut în palmares un loc trei la europenele de juniori, care au avut loc la finele săptămânii trecute, la Skopje. Este a doua medalie continentală după bronzul obţinut la Campionatele Europene de cadeţi. Luptătorul de la CSM nu a debutat grozav, fiind învins de un ucrainean, dar şi-a intrat la timp în mână şi a urcat pe podiumul european. ,,Este un rezultat foarte bun, care confirmă ascensiunea sportivului nostru. Mai are un an de juniorat şi aşteptăm mai mult de la el. Poate chiar luna viitoare, la Sofia, la Campionatele Mondiale”, a declarat, pentru expressdebabanat.ro, Adrian Dacica.

Vlad Caraş e mulţumit cu performanţa din Macedonia, dar ştie că s-ar fi putut întoarce acasă cu o medalie şi mai strălucitoare. ,,Dacă eram mai mobilizat în primul meci, altfel stăteau lucrurile, obţineam mult mai mult. Sper să fie şi mai bine la Campionatele Mondiale. Va fi mult mai greu, dar sper să vin şi din Bulgaria cu o medalie”, a spus medaliatul la Europene pentru Express de Banat.

YouTube video