Nimeni în retrovizoarele lui Hora! (FOTO)

Ferit de probleme tehnice, singurele lucruri care i-ar fi putut ameninţa victoria, Lucien Hora a câştigat fără niciun fel de emoţii Cupa Reşiţa, a cincea etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

Competiţia de pe Valea Domanului a adunat la start nume importante ale motorsportului românesc, câţiva bolizi de top şi mult prea puţini spectatori pe marginea traseului. Victoria i-a revenit, aşa cum era de aşteptat, multiplului campion absolut, reşiţeanul Lucien Hora, de la ACM Sport. De când pilotează monopostul Lola F3000, veteranul reşiţean nu are, practic, adversar, cele câteva urcări ratate în ultimele sezoane fiind cauzate de probleme tehnice. Hora se uită în zadar în oglinzile retrovizoare deoarece la fiecare etapă se impune la diferenţe mari de timp. Pe propriul teren, reşiţeanul a trecut linia de sosire cu un avans de peste 13 secunde faţă de celălalt monopost înscris în competiţie, Tatuus-ul pilotat de Andrei Dumitrescu. Suspans a fost doar în lupta pentru a treia poziţie pe podium la general. Armando Battocchi a captat atenţia tuturor cu al său superb Ferrari, dar reşiţeanul Ovidiu Zaberca, pe al său Mitsubishi cu volan pe partea dreaptă a fost mai rapid cu aproape o secundă. Mircea Pădurean, care nu are loc în echipa lui Adrian Chebuţiu după ce era să-şi piardă viaţa într-o maşină branduită cu sigla uzinei care l-a îmbogăţit, a venit pe opt la general şi pe locul doi la două roţi motrice.
Cupa Reşiţa la Viteză în Coastă a fost lipsită de evenimente deosebite şi a însemnat spectacol, chiar dacă organizatorii n-au transpirat deloc pentru iubitorii sportului cu motor.

Comments

  1. Nelu Popescu says:

    ca tu transpiri de mori cand scri, de la transpiratie iti sta parul asa, nu de la gel, nu? ce nu te-ai pus in fata lu vreo masina sa te calce, bah idiotule, ca sa ai ce scrie? sau sa te fi inscris in echipa lui Chebutiu, ca esti si tu vreun mare pilot, pe moldovinesti…

  2. Dani says:

    Bai boua, anaconda sau eu stiu ce taratoare oi fi. Unii fosti angajati la 24 ORE de ce nu au loc în echipa ta, “după ce era să-şi piardă viaţa într-o maşină” care s-a rasturnat la Caransebes sa va care voua ziarele. Ia intreaba-l pe iubitul tau OBADAU de ce nu mai este Padureanu in echipa.