Caransebeşul se pregăteşte de Liga a II-a!

În timp ce Reşiţa este foarte aproape de a ajunge în al doilea eşalon fotbalistic printr-un artificiu devenit clasic în campionatele din România, Caransebeşul îşi face echipă cu care să promoveze la finele campionatului 2013-2014.

Primăria Caransebeş a făcut eforturi mari şi a ţinut două echipe de fotbal, una în Liga a III-a, iar cealaltă în campionatul judeţean. Rezultatele nu au fost cele scontate, astfel că primarul Marcel Vela a schimbat strategia şi, totodată, obiectivele. Asta, după ce a găsit şi un partener care să se alăture Consiliului Local pentru susţinerea primei echipe. „Pentru a evita polemicile, contradicţiile şi orgoliile pe care le-am sesizat şi văzut de-a lungul timpului în activitatea fotbalistică din Caransebeş, am decis separarea celor două secţii, de Liga a III-a şi Liga a IV-a, ca finanţare şi management sportiv, dar cu colaborare permanentă în domeniul juniorilor celor două echipe. Condiţia principală a finanţatorilor, pentru ambele loturi, este promovarea în liga superioară”, a declarat Marcel Vela.

Echipa ce activează în Liga a III-a va fi susţinută financiar de Consiliul Local şi Dan Alexa, fostul internaţional român care a mai investit bani în echipa gugulanilor şi în trecut. Pentru că obiectivul este promovarea în eşalonul secund, s-a ales un antrenor cu nume, Alin Artimon, fostul tehnician al lui Poli Timişoara. În ceea ce priveşte cea de a doua echipă a Caransebeşului, care activează în Liga a IV-a, aceasta va fi finanţată de Consiliul Local, de Cosmin Popovici, administratorul firmei Autocatania, şi Gheorghe Simescu, administratorul firmei GeAS. Ciprian Urican sau alţi doi antrenori din zona Caransebeşului ar urma să preia banca tehnică. Indiferent care va fi numele noului antrenor, gugulanii au ca obiectiv promovarea în eşalonul superior.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Atentie la denumirea echipei care se poate schimba doar intre doua sezoane! Azi, mai exista doar Autocatania Caransebes!

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Pentru ex-directorul executiv de la AUTOCATANIA: Conform ROAF a FRF, “Articolul 2 – Schimbarea denumirii cluburilor

  Cluburile pot solicita FRF/AJF/AMFB schimbarea denumirii sub care figurează ca membri afiliaţi NUMAI IN PERIOADA DINTRE DOUA EDITII ALE CAMPIONATULUI.“

  Conform site-ul oficial al FRF,

  http://frfotbal.ro/index.php?competition_id=14&season=0&serie_id=652&etapa_id=8397 echipa se numeste AUTOCATANIA!!

  Daca in carnete figureaza FC Caransebes, prosti au fost cei care nu au contestat FALSUL si astfel Vela cu Alexe ramaneau cu buzele umflate

  Vezi mai jos reproducerea fotografica a clasamentului de pe site-ul FRF!!!

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Inca un clasament FINAL cu AUTOCATANIA

 4. LuxPhotoFuchs says:

  S-a lamurit misterul schimbarii denumirii din Autocatania in FC Caransebes. CU 24 de ore inaintea primei etape din tur, la 30 August 2012, prin hotararea Biroului Executiv al FRF s-a schimbat denumirea, respectandu-se astfel ROAF. Dar ca la noi, noua denumire nu s-a aflat, nici publicat decat dupa 2-3 etape cand in ziarele locale a tot aparut Autocatania. Iar in site-ul OFICIAL al FRF nu s-a operat schimbarea nici AZI! Cel care m-a lamurit a fost exdirectorul FC Caransebes – LUCIAN MANOLE.
  PS. Tare suspectez antedatarea hotararii…..(vezi cazul Piturca).