Stepanescu, în inspecţie pe străzile oraşului

Primarul municipiului de pe Bârzava vrea să se convingă cu ochii lui că pe bulevardele, străzile şi trotuarele Reşiţei se circulă în condiţii cât de cât bune în această perioadă afectată de căderile abundente de zăpadă.

Municipiul Reşiţa a ieşit de sub incidenţa avertizării meteorologice de cod portocaliu, dar primarul Mihai Stepanescu continuă să verifice modul în care factorii responsabili au deszăpezit arterele principale, cât şi pe cele secundare, cartierele mărginaşe şi străzile în pantă. ”În urma verificărilor s-a constatat că nu există drumuri închise, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale de iarnă. Ca urmare a răspunderilor pe care administraţia locală le are, primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, va organiza verificări zilnice cu privire la deszăpezirea spaţiilor pietonale publice care intră în competenţa administratorilor de imobile, instituţii, unităţi comerciale şi de producţie, imobile particulare”, a precizat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

Reprezentantul municipalităţii spune că o mare parte a cetăţenilor municipiului a acţionat pentru înlăturarea zăpezii de pe spaţiile din preajma locuinţelor lor, dar există şi destui cetăţeni care s-au obişnuit să stea cu mâinile în sân şi să injure autorităţile.

Comments

  1. Cetatean-pieton din Resita says:

    Domnul primar a inspectat si trotuarele din fata Politiei, SRI, polite locala?

    Pentru ca in Resita exista si pietoni, nu toata lumea circula cu masina!
    Si trotuarele sunt pline cu zapada data de pluguri de pe sosea!
    Si am vrea sa stim daca firma care se ocupa de parcarile cu plata din oras nu trebuie sa curete aceste parcari? Sau este tot datoria cetateanului, ei nu au nici o obligatie?