Şi Moldova Nouă strânge ajutoare pentru sinistraţi

Primăria Moldova Nouă a demarat, începând de astăzi o campanie umanitară pentru a-i sprijini pe sinistraţii izolaţi în zonele grav afectate de ninsori şi viscol. Punctul de colectare funcţionează toată săptămâna, între orele 08.00-16.00.

Deşi Clisura a fost una dintre zonele ţării afectate de codul portocaliu, locuitorii de la Dunăre se pot considera norocoşi pentru că au scăpat cu bine de furia zăpezilor. Astfel, Primăria oraşului Moldova Nouă a luat iniţiativa de a organiza o campanie de strângere de alimente pentru sinistraţii din judeţele Vrancea şi Buzău, cele mai afectate de iadul alb. Cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona alimente neperisabile, precum faină, zahăr, paste făinoase, conserve, ulei, dar şi sticle cu apă plată sau minerală. De asemenea, sinistraţii izolaţi de zăpezi au nevoie de pături curate şi îmbrăcăminte groasă.

Centrul de colectare de la Moldova Nouă va funcţiona zilnic, până sâmbătă, în intervalul orar 08.00-16.00, în incinta pieţei agro-alimentare din cartierul Oraşul Nou.

Şi reşiţenii pot dona, încă de duminică, alimente în cele două puncte de colectare deschise la Centrul Militar Judeţean de pe str. Sportului nr. 4, respectiv la sediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din P-ţa. Republicii nr. 17.