Se înmulţesc din nou furturile la Reşiţa

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

După câteva zile în care infracţionalitatea la nivelul municipiului Reşiţa a fost mai redusă, semn că avertizarea de Cod Portocaliu şi vremea rea i-a ţinut în casă până şi pe hoţi, jandarmii cărăşenii s-au confruntat doar ieri după-amiază cu două furturi.

Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat în jurul orei 16.00 de către agenţii de pază ai unui supermarket din Reşiţa, despre faptul că o persoană a sustras mai multe produse de la raft. „Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au identificat pe autor, domiciliat în Reşiţa, care profitând de neatenţia personalului a sustras produse cosmetice pe care le-a ascuns în haină”, a declarat Marius Săndulescu, purtător de cuvânt al jandarmilor cărăşeni. Deşi a reuşit să păcălească personalul de la casa de marcat, hoţul n-a putut trece neobservat de către agenţii de pază ai supermarketului, care au observat  neregula şi au anunţat imediat jandarmii. Hoţul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, în timp ce prejudiciul a fost predat reprezentantului magazinului.

Tot în jurul orei 16.00, o altă patrulă de jandarmi le-a stricat planurile unor hoţi. „Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Caraş-Severin, au surprins în flagrant, pe strada A.I.Cuza din Reşiţa, două persoane ce transportau  două schele de fier beton, de aproximativ şapte metri lungime”, a precizat Marius Săndulescu.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii i-au identificat pe cei doi bărbaţi, unul din Bocşa, celălalt din Târnăveni, judeţul Mureş. Hoţii au pătruns în podul clădirii unde funcţiona creşa 1 Iunie şi au plecat cu cele două schele, deşi acestea cântăreau aproape 100 de kilograme.  „Ca urmare celor constatate, jandarmii cărăşeni au întocmit celor în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de comiterea infracţiunii de furt calificat, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat şi predat reprezentantului imobilului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărăşeni.

promovare banner maxagro

 

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/