Stepanescu a demisionat, dar nu a recunoscut suficient pentru a scăpa de cătuşe!

Fostul primar al Reşiţei a mărturisit cu gura lui că a luat şpagă în mai multe rânduri de la o firmă cu care municipalitatea se afla în relaţii contractuale. Procurorii DNA nu au fost însă convinşi că Stepanescu le-a spus tot despre activitatea sa infracţională!

Cei mai mulţi dintre primarii corupţi care şi-au recunoscut faptele încă din momentul în care au fost ridicaţi şi conduşi la audieri au fost plasaţi în ultima vreme în arest la domiciliu. Nu şi Mihai Stepanescu, pe care Tribunalul Timiş l-a arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Chiar dacă acesta a recunoscut faptele reţinute în sarcina sa şi a anunţat că renunţă la funcţia de primar şi la calitatea de preşedinte al PSD Reşiţa, DNA Timişoara a formulat propunere de arestare preventivă, propunere admisă de instanţa de judecată.

CITEŞTE ŞI: 

UPDATE 5. NEWS ALERT! Stepanescu recunoaște că a luat șpagă! A ieșit în cătușe de la DNA! (VIDEO/FOTO)

UPDATE 2. Șpagă în plic pentru primarul Stepanescu, chiar în vila sa din Timișoara! Stă 30 de zile în arest preventiv!

UPDATE 5. NEWS ALERT! Stepanescu recunoaște că a luat șpagă! A ieșit în cătușe de la DNA! (VIDEO/FOTO)

Neoficial, pe numele lui Stepanescu ar exista mai multe denunţuri, dar acesta ar fi recunoscut doar şpăgile primite de la firma de pavaje. Fostul de acum primar al Reşiţei va încerca să scape astăzi de după gratii, la Curtea de Apel Timişoara, unde se va pune în discuţie contestaţia pe care a făcut-o împotriva hotărârii Tribunalului Timiş de vineri, prin care a fost arestat. Odată ce va fi trimis în judecată, e cert că Mihai Stepanescu va fi condamnat la închisoare pentru luare de mită. Necazurile pentru fostul edil nu se vor opri aici, deoarece averea sa va fi verificată de ANI, orice inadvertenţă între veniturile familiei şi avere putând să-l aducă din nou în faţa instanţei, cu alte acuzaţii.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!