Stelele Banatului fac spectacol în Pipirig! Cei mai titrați fotbalişti joacă la Caransebeş!

explo 1000x200

O adevărată colecţie de vedete a reuşit să aducă anul acesta Dan Avram la competiţia devenită deja tradiţie şi care nu face altceva decât să ne arate cât de sus a fost cândva Banatul în fotbalul românesc şi chiar mondial şi unde sunt acum echipele noastre.

Bucurându-se de sprijinul primarului Marcel Vela, al Consiliului Local Caransebeş, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, preşedintele Era Club Caransebeş, iniţiatorul Cupei „Stelele Banatului”, organizează ediţia cu numărul trei a competiţiei în municipiul de pe Timiş şi Sebeş. Asta, după ce primele două au fost găzduite de Polivalenta reşiţeană. Gugulanii au ocazia să vadă pe viu, timp de două zile, adevărate legende ale fotbalului românesc. „Iubitorii fotbalului îi pot revedea pe teren pe Belodedici, Rotariu, Alexa, Dorinel Munteanu, Jivan, Ţârlea, Domide, Bătrânu, Potocianu, Florea, Stoican, Marcu, Văietuş, Gabor, Petcu. Va fi o participare frumoasă, azi avem competiţia propriu-zisă, în Sala Polivalentă şi în sala de lângă, în Pipirig. Finala rămâne pentru duminică dimineaţă şi apoi va urma un meci între o echipă a României formată din jucători din Banat şi o selecţionată a competiţiei. Eu sper să iasă ceva frumos”, ne-a declarat Dan Avram.

Cu alte cuvinte, sunt o mulţime de motive pentru care gugulanii ar trebui să umple sălile din Pipirig, astăzi, începând cu ora 9, şi mâine, de la 10.30. E suficient să spunem doar că Miodrag Belodedici a câştigat Cupa Campionilor cu Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad, că Dorinel Munteanu e recordmanul de selecţii în prima reprezentativă a României sau că Dan Alexa e jucătorul caransebeşean cu cele mai importante rezultate în carieră. Intrarea e liberă!

banner 970 x 250

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Care dintre Bătrâni, Florin sau Mircea? Sau amândoi? Sau e prezent şi Cornel, tatăl celor doi, fost mare fotbalist la Minerul Anina unde l-a “caftit” pe Ion Crăciunescu! Şi încă ceva, Marcu a fost numele impus de pe vremea “împuşcatului” Îl cheamă MARCO similar cu fratele să Vasi.