Nu mai ține nicio scuză! Victorie la Lugoj!

Banatul Caransebeș se întâlnește sâmbătă cu una dintre cele două echipe pe care le-a învins în tur.

Deși Arcada Galați vine în Banat cu un moral bun după victoria cu 3 – 2 în fața vicecampioanei Municipal Zalău, caransebeșenii s-au pregătit pentru un joc de calitate. Potrivit antrenorului Dimitar Pangarov, echipa a muncit mult în această săptămână pentru a sparge gheața înfrângerilor. ,,Vreau să cred că lucrurile mărunte vor face diferența. Dacă vom greși mai puțin la serviciu și în apărare, vom face puncte. Important este să ne facem jocul și să luptăm împreună”, a mai spus Pangarov.

Meciul dintre CS Banatul Caransebeș și CS Arcada Galați este ultimul care se va disputa în sala sporturilor I.K. Ghermănescu din Lugoj. Partida va începe la ora 19.00, iar spectatorii care doresc să participe la meci vor avea transportul gratuit din Piața General Dragalina, de la ora 17.00.

Lucrările de introducere a rețelei de încălzire vor fi finalizate în aceste zile, astfel că jocul din etapa intermediară dintre Banatul Caransebeș și CS Municipal Zalău se va disputa miercuri, 3 februarie, de la ora 19.00, în Sala „Victoria” din Patria Gugulanilor.