Frunzăverde a bătut palma cu Rufă! Obiectivul e clar: promovarea!

Mult aşteptata întâlnire dintre şeful administraţiei judeţene şi patronul Metalului Reşiţa s-a terminat cu un rezultat pe care îl aşteptau toţi fanii din Valea Domanului, dar şi elevii lui Daniel Opriţa, care au trecut mai rar pe la casierie în ultimele luni.

 

Preşedintele Sorin Frunzăverde şi Cătălin Rufă au rezolvat în mare măsură termenii implicării Consiliului Judeţean în susţinerea financiară a rosso-nerilor. Consilierul judeţean Daniel Surdu, cel mai probabil viitorul reprezentant al administraţiei judeţene în Valea Domanului, şi preşedintele AJF Caraş-Severin, Viorel Lolea, au dat şi ei o importantă mână de ajutor pentru reuşita acestui parteneriat. Mai urmează să fie întocmite şi semnate actele care vor oficializa, practic, implicarea Consiliului Judeţean la Metalul.

,,Lucrurile sunt în regulă. Domnul preşedinte a fost foarte clar, vine alături de noi, ne sprijină financiar. Îşi doreşte promovarea. Dacă nu va fi anul ăsta, sezonul următor acesta va fi obiectivul. E vorba despre un sprijin substanţial, care ne va ajuta şi ne va face mai puternici. Pe lângă aportul financiar, cred că foarte important este girul pe care dumnealui îl dă acestui proiect. L-am rugat să nominalizeze o persoană care să intre în Consiliul de Administraţie pentru a fi transparenţă maximă, să ştie şi Consiliul Judeţean cum se cheltuie banii la club”, a declarat Cătălin Rufă pentru expressdebanat.ro.

Patronul Metalului spune că prima tranşă de bani ar urma să ajungă în Valea Domanului la începutul lunii martie. Legat de partea financiară, Rufă a mai precizat că va alimenta conturile fotbaliştilor lui Daniel Opriţa în cursul săptămânii viitoare. ,,Lucrurile sunt pe drumul cel bun. Încercăm să vedem dacă putem pleca într-un cantonament, ne vom achita şi faţă de băieţi, cu siguranţă, săptămâna viitoare. Eu am făcut şi o cerere de suplimentare a bugetului către Consiliul Local Reşiţa, lucrurile vor sta mult mai bine”, a mai spus Rufă.

În altă ordine de idei, Metalul a câştigat astăzi al doilea meci amical susţinut în această pauză de iarnă. După 5-0 cu FK Vârșeț, reşiţenii au învins şi Vulturii Lugoj, scor 3-2. Conduşi cu 0-2, elevii lui Opriţa au întors rezultatul după ce au fructificat trei lovituri de pedeapsă, prin Claudiu Ionescu, Robert Cristian şi Breşneni.

Comments

 1. un votant Resita says:

  In sfarsit prinde contur un parteneriat serios si de durata .S Frunzaverde este omul care are un cuvant greu de spus in proiectele pe linie sportiva din judetul Caras-Severin.Omul in care toti Resitenii avem mari asteptari acum si nu numai , omul care va contribui la revigorarea sportului in judetul nostru si nu numai a sportului.Cred ca a venit momentul cand de la centru se vor pompa mult mai multi bani pentru toate judetele din Romaania . nu vor mai ramane la spagarii Udrea,Videanu, Bica,Boc , Basescu Traian sau Basescu Mircea si la toate clanurile de mafioti tigani si romani.Spagari. Ei si familiile lor vor ramane si fara bani si in inchisori si fara averi si cu prestigiul patat dar si cu carierele compromise pentru intreaga lor viata existentiala.Pentru asta cred ca se vor aloca mai multi bani de la centru si alesii nostrii vor fi nevoiti sa cheltuie banii in scopuri benefice comunitatilor pe care le reprezinta.

 2. ricaviorel42 says:

  Sa te duci dracu cu tot cu el

 3. eu says:

  prima transa in martie ? pana atunci tot primaria duce greul.

 4. Rossoner says:

  ESTE ADEVARAT CA PRIMARIA RESITA SI CONSILIUL LOCAL IN FRUNTE CU ARTIZANUL ACESTEI MUTARI LA RESITA DOMNUL MIHAI STEPANESCU.LUI TREBE SA MULTUMIM PENTRU TOT CE INCEARCA SA FACA DAR SI CE A FACUT PANA ACUM .ESTE UN OM CU NISTE PROIECTE NORMALE PENTRU TINERETUL RESITEAN SI PENTRU CEI IUBITORI DE SPORT INDIFERENT DE VARSTA , CONDITIE SOCIALA , RASA , RELIGIE .EL ESTE ARTIZANUL ACESTUI PROIECT MARET CU UN PROIECT APROBAT AL VIITORULUI STADION EUROPEAN, INSA SI ACUM ( SA SPUNEM PUTIN MAI TARZIU) SORIN FRUNZAVERDE S-A CONVINS CA EXISTA UN PROIECT FOARTE SERIOS CU ACEASTA ECHIPA AMBITIOASA CARE UNEORI FACE DIN RAHAT /REUSITA SI SPERANTA , S-A CONVINS CA FARA SUSTINERE PROIECTUL STEPANESCU MOARE CU ZILE DACA NU SE UNESC ORGOLIILE DE PARTIDE DAR SI RIVALII INTRE EI. CINSTE LOR!! CA AU CAZUT LA UN CONSENS PENTRU A PUNE MAI PRESUS DE ORICE DIVERGENTE , INTERESUL RESITEA.

 5. rsd says:

  vrajeli de doi lei.rufa scoate lovelele si plateste echipa.

 6. Oana Onn says:

  Dani Stanciu, esti mincinos mare nene ! Ce palme au batut si cine cu cine? E gata saptamana si asteptam sa alimenteze conturile cum scri tu nene dar nimic. Esti un lingusitor ! E ultimul articol pe care il citesc la tine nenea ! Minti cum deschizi gura, de fapt ce asteptari pot sa am de la tine cand platesti oamenii pe doua ore si-ti lucreaza 12 ? Te salta si pe tine DNA-ul curand !