Aventură şi lecții de viaţă pe Muntele Mic

Vacanța de iarnă le dă posibilitatea iubitorilor de munte să se aventureze pe Muntele Mic pentru o săptămână de distracții pe pârtiile amenajate la peste 1.800 de metri.

Renumitul alpinist Cornel Galescu continuă tabăra de aventură pe Muntele Mic în organizarea Clubului Montan Caransebeș. S-au înscris în acest program 40 de copii și tineri cu vârste între 7 și 15 ani din Oțelu Roșu, Caransebeș, Reșița, Timișoara, dar și doi copii din Austria care au venit în vacanță la bunici.

Potrivit alpinistului Coco Galescu, şase instructori de schi vor ajuta la buna desfășurare a acestei tabere. Micii schiori vor fi împărțiți pe patru grupe de începători și perfecționare, în funcție de vârstă. Participanții vor fi cazați la Cabana Aventura de la poalele Muntelui Mic și la Hotel Nordica și vor avea parte lecții de schi pe pârtiile Borlova și Vâlsanu.

expresb 1000x100

De pe pârtii distracția se va muta spre seară în cabană, unde cei mici vor afla despre aventurile renumitului alpinist Cornel Galescu pe cele mai înalte culmi ale lumii. Tabăra de iarnă se va încheia vineri, 6 februarie.