Stare de urgență. Pământul amenință să înghită două case din cartierul Muncitoresc!

O alunecare de teren produsă pe Strada Aviatorilor din Reșița a alertat pompierii, dar și reprezentanții administrației publice locale, care imediat s-au deplasat la fața locului și au declarat starea de urgență.

Vârful dealului care sprijină cimitirul evreiesc a luat-o la vale de câteva zile, dar astăzi, locuitorii din zonă au sunat astăzi la numărul unic de urgență, speriați că pământul le-ar putea înghiți casa. De altfel, două imobile sunt în pericol.  „Locuiesc de 40 de ani aici, dar niciodată nu am avut probleme. Am fost cu soția la piață și când am venit pământul era tot rupt. A plecat cu tot cu casa asta … nu avem ce să facem”, a spus Bălăuroaie Trifu, locuitorul unei case.

alunecare de teren aviatorilor

Pompierii și autoritățile locale s-au deplasat la fața locului. „Ne-am deplasat la fața locului, unde am constatat că avem o alunecare de teren în spatele a două case pe Strada Aviatorilor, numerele 1 și 2. Apa s-a infiltrat, terenul a pornit, trebuie să luăm măsuri urgente să îi ajutăm pe oameni, a spus viceprimarul Reșiței, Ioan Crina, prezent la fața locului, alături de alți reprezentanți ai administrației publice locale.

Locuitorii de pe Aviatorilor sunt speriați și spun că ceea ce s-a întâmplat este extrem de periculos pe viitor pentru că o palmă întreagă de pământ s-a desprins. În pericol este și drumul de acces care duce la cimitirul evreiesc.

Comments

 1. valentina says:

  ANGAJAM URGEN PERSONAL CURATENIE PENTRU LOCATIE DIN RESITA
  (zona Marginea) JUD.Caras Severin

  Program de lucru 4 ore pe zi
  BENEFICII:
  • contract de munca;
  • instruire de specialitate;
  • echipament de lucru si de protectie, scule, etc.

  Informatii suplimentare si programari pentru interviuri la telefon: 0752 150 677

 2. Oli says:

  Oferta locuri de munca in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:radu_olimpia@yahoo.com