Microbiştii sunt în delir! S-a dat verde pentru noul stadion al Reșiței!

explo 1000x200

După ce Cătălin Rufă a anunțat că la Metalul lucrurile au revenit la normal ca urmare a discuției avute cu primarul Mihai Stepanescu, microbiștii reșițeni au primit o nouă veste bună.

Aleșii locali din Reșița și-au dat acceptul pentru ca Stadionul „Mircea Chivu” să se bucure de transformări spectaculoase. Într-o şedinţă extraordinară, ei au aprobat documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru investiţia „Reabilitare şi modernizare Stadion Mircea Chivu – Municipiul Reşiţa“.

Arena din Valea Domanului, construită în 1926, ar urma să fie modernizată la standarde de Liga I şi chiar cupe europene. Capacitatea stadionului ar creşte de la 6.100 la 14.478 de locuri, tribuna oficială ar fi extinsă semnificativ, ar apărea un corp de clădire nou şi s-ar ridica peluze în spatele celor două porţi. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproape 34 de milioane de lei. Acum, mai trebuie găsiţi doar banii!

Comments

 1. resitean says:

  hai “maestre fuchs” baga mare….

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Asta-i lipsea chelului, TICHIE DE MĂRGĂRITAR!

 3. GRN says:

  Multumim ! Hai Metalu !

 4. dori says:

  sa tinut de cuvant primarul ! multumim ! daca anul viitor promovam, RESITA va fi iarasi pe toate genericele tv,ca in urma cu 20 de ani.hai RESITA !hai RESITA ! hai RESITA !

 5. stm says:

  HAI RESITA !

 6. cineva says:

  Prima data sa vedem totul terminat si dupa aceea spunem Multumesc.

 7. LuxPhotoFuchs says:

  Măi, cel ce te dai Petru Fuchs, e frumos că ai învăţat diacriticile, dar maimuţăreala de a mă imita nu ţine cu rasa umană. LuxPhotoFuchs nu a folosit niciodată vulgarităţi ca tine, maimuţăroiule! Q.E.D.!

 8. Ǽюђ▓έ says:

  Acum imită-mă maimuţoiule!

 9. Ǽюђ▓έ says:

  Ajutați-mă urla prostia în mine …ajutor.

 10. Euno? says:

  Chiar ma gandeam saptamana trecuta ca brusc toti au uitat ca au promis un nou stadion , de luni de zile nu se mai mentiona nimic despre el dar iata ca m-am inselat , multumim domnu’ primar (nu credeam ca ii voi spune asta cuiva care e de la PSD) bineinteles daca se face cu adevarat stadionul.

 11. stm says:

  multumim domnului primar si domnilor consilieri

 12. Adi says:

  O sa se facă stadionul asta atunci când va fi Teregova reședința de județ.

 13. gabi says:

  De stadion are Resita nevoie?
  Noi nu avem echipa si voua va arde de stadioane moderne etc etc.

 14. rossonerul says:

  Uni spuneau ca nu e ok sa promovam, pentru ca nu avem stadion si jucam la Severin.Acum se comenteaza pe aici ca nu trebuie facut. Echipa de handbal juca la Severin din lipsa unei sali adecavate.Cand nu se face ceva nu e bine.Cand se face iar nu e bine.Suntem vai de capul nostru ca natie.

 15. Ǽюђ▓έ says:

  “A pune căruţa înaintea cailor” înseamnă a reedita experienţa sumbră de la km.7

 16. eu says:

  prima data iti cumperi casa si dupa acea mobila.prima data facem baza si dupa echipa.ar fi ok sa promovam si sa jucam la tm sau severin ?

 17. Gigelică says:

  Care promovare?

 18. Ǽюђ▓έ says:

  Îţi poţi cumpăra casă dar numai după ce ai o familie care poate avea şi 11 membri. Şi trece mult timp până îi faci, dar în casa părinţilor tăi…..

 19. eu says:

  daca tot punem problema asa nu se mai face nimic