Presiune pe căpitan! Banatul Caransebeş a luat un internațional muntenegrean!

Volei Club Banatul Caransebeş a avut o primă jumătate de sezon mult sub aşteptări, motiv pentru care conducerea clubului a schimbat antrenorul şi a adus întăriri lotului de jucători.

Potrivit președintelui Cristian Stepanescu, lotul este pregătit pentru primul meci din retur, programat la finele săptămânii. „Deși am anunțat la sfârșitul turului că vor pleca unii jucători, am renunțat la idee pentru că noul antrenor, bulgarul Dimitar Pangarov, a fost mulțumit de pregătirea jucătorilor, fiind nevoie doar de omogenizare și închegarea echipei. Am adus încă doi jucători pentru întărirea lotului pe pozițiile unde eram deficitari. Astfel, pentru postul de universal, lângă Raul Oprișor se alătură jucătorul Milos Simovic, un tânăr de 26 de ani, de 2 m înălțime, component al lotului naționalei din Muntenegru. Pe poziția de trăgător secund, pe lângă Borota, Sormaz și Lung îl vom avea și pe timișoreanul Sorin Schiesz, căpitanul de echipă al Universității Timișoara. În vârstă de 34 de ani, Sorin are multă experiență și ne poate ajuta în acest retur de campionat”, ne-a precizat Cristian Stepanescu.

Meciul cu Phoenix Șimleu Silvaniei se va juca sâmbătă, de la ora 18.00, în sala sporturilor „I.K. Ghermănescu” din Lugoj. Iubitorii voleiului din Caransebeș vor putea face deplasarea până la Lugoj cu mijloace de transport puse la dispoziție de Volei Club Banatul Caransebeș. Plecarea va avea loc sâmbătă, de la ora 16.30, din Parcul General Dragalina.

Comments

  1. liviu says:

    atat de mare a fost presiunea ca au luat iar bataie cu 3-2 dupa ce a condus cu 2-0….moment in care a fost introdus marele…RAUL OPRISOR…de atunci catastrofa