Sportivii din Timișoara, sală de recuperare modernă la Spitalul Județean

sala kinetoterapie (2)

Sala de kinetoterapie din Ambulatoriul Spitalului Județean Timișoara a fost renovată complet. De acum, sportivii care vin la recuperare au la dispoziție un spațiu transformat și îmbunătățit.

Pereții au fost igienizați și refăcuți, totul este nou, au fost înlocuite  ferestrele, tarchetul, renovate vestiarele. Au fost aduse saltele, trambuline, benzi elastice sau spaliere noi.

„Clubul sportiv Ripensia Timișoara prin Dumitru Mihu și Erol Baeran și Zarin Dragan și Radu Crețu (acesta din urmă din București)  au investit  în jur de 15.000 de euro în refacerea sălii de kinetoterapie. Inițiativa transformă incinta ambulatoriului într-un aliat al sportivilor,  mai cu seamă al celor care fac performanță în condițiile în care, după antrenor, kinetoterapeutul este primul informat despre diagnostic și indicațiile medicale. Echipa medicală care asistă sportivii  are 3 medici specialiști pe recuperare sportivă, 1 fiziokinetoterapeut și 2 profesori de cultură fizică medicală”, au transmis reprezentanții spitalului.

sala kinetoterapie (1)

Ambulatoriul pentru sportivi funcționează în Timișoara, pe strada Bela Bartok, la numărul 17. Aici vin pentru consultații, diagnostic  și recuperare sportivii profesioniști ai Timișoarei, individual și echipe, cei care practică baschet, fotbal, canotaj, dans sportiv, volei, atletism sau gimnastică.

Aparatura funcțională pentru anumite grupe musculare și mijloacele terapeutice neinvazive restabilesc funcții ale corpului și reglează dezechilibrul prezent la nivelul organismului.  rocesul de recuperare al sportivilor este bazat pe un plan de terapii și proceduri, respectiv protocoale consacrate, eficient în refacerea echilibrului neuropsihic și în patologia organelor interne.

 

 

 

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/