Timișorenii cu venituri modeste primesc din nou pachete cu alimente de la Uniunea Europeană

pachete alimente ue
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Timișorenii cu venituri modeste vor primi din nou alimente de la Uniunea Europeană. Primăria Timișoara anunță că pachetele vor fi distribuite în perioada 30 ianuarie – 15 februarie.

Primăria Timișoara informează că începând de luni, se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Alimentele vor fi oferite prin Direcția de Asistență Socială, în perioada 30 ianuarie – 13 februarie, în limita stocului disponibil. Distribuirea produselor alimentare se va face din locația situată pe str. Lorena, nr. 35, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Pot beneficia de produsele alimentare persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente (handicap grav și accentuat), definite ordonanţei de urgenţă, şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale. Toți beneficiarii care ridică pachetele de alimente trebuie să prezinte actul de identitate în original, iar pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat, certificatul de încadrare în grad de handicap, eliberat de Comisia pentru protecţia copilului sau, după caz, certificatul de încadrare în grad de handicap eliberat de Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap sau, după caz, decizia de încadrare în grad de handicap eliberată de Comisia superioară de evaluare a persoanelor adulte cu handicap”, a transmis Primăria Timișoara.

Persoanele care fac parte din mai multe dintre categorii beneficiază de produse alimentare o singură dată în cadrul programului anual şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţin la data distribuirii ajutoarelor.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/