Sporea, din nou la CNI! Vrea bază sportivă la Surducu Mare

Vin vești bune dinspre comuna Forotic! Primarul Alexandru Sporea a depus, la Compania Națională de Investiții, documentația privind includerea în Programul Național de Interes Public sau Social a obiectivului de investiții bază sportivă de TIP 2 în localitatea Surducu Mare.

Dacă din această toamnă elevii din Surducu Mare se vor reîntoarce în bănci într-o școală nouă și modernă, după ce administrația locală a reușit să obțină din partea Ministerului Dezvoltării o suplimentare a fondurilor necesare deblocării lucrărilor sistate în iunie 2019, în următorii ani orele de educație fizică s-ar putea desfășura în viitoarea bază sportivă pe care primăria intenționează să o ridice aici.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Primii pași în acest sens au fost făcuți deja, un posibil răspuns cu privire la finanțarea proiectului fiind așteptat în toamnă de conducerea Primăriei Forotic. „Am depus documentația necesară la Compania Națională de Investiții pentru construirea unei baze sportive de TIP 2, pe care ne-o dorim construită chiar lângă școala din Surducu Mare. Dacă ni se va aproba solicitarea, baza sportivă va deservi atât elevii, cât și restul localnicilor, care după programul școlar vor putea intra să joace un meci de fotbal, de handbal sau baschet. Așteptăm acum și răspunsul celor de la CNI, undeva prin septembrie, însă și dacă nu va fi cel dorit de noi, voi încerca și pe alte programe sau linii de finanțare, pe care le așteptăm să se deschidă și pentru care suntem pregătiți.”, ne-a declarat primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/