Spania 2.45, Ungaria 1.65 și Brazilia 1.28 – cele mai mari cote din lume, la Mozzart Bet!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Showul făcut de echipele naționale este dus mai departe și astăzi de către bookmakerii de la Mozzart Bet care ne oferă cele mai mari cote din lume. Intră și tu și pariază pe evenimentele promoționale!

Spania – Portugalia (ora 20:30) cota 2.45

Spania – Portugalia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un amical cu rezonanță de finală de turneu european sau chiar mondial, astfel că spectacolul nu va lipsi. Nu vor lipsi nici cotele bombă. Mozzart Bet oferindu-ne o cotă promoțională de 2.45 pentru victoria „La Roja”!

Bilanțul meciurilor directe este echilibrat. Așadar, cine se va impune?

Ungaria – Cipru (ora 21:00) cota 1.65

Ce nu am reușit noi au reușit vecinii noștri. Ungaria a învins Islanda în finala barajului și acum vor juca la Euro. Până să debuteze la campionatul european însă, maghiarii vor disputa un ultim test împotriva selecționatei Ciprului.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de șapte ori până acum, Ungaria impunându-se de fiecare dată, mai puțin în ultima partidă amicală, când s-au impus ciprioții.

promovare banner maxagro

Mozzart Bet oferă o cotă de 1.65 pentru victoria Ungariei în această seară!

Brazilia – Ecuador (mâine, ora 3:30) cota 1.28

Brazilienii, liderii grupei de calificare din America de Sud pentru Mondial, au ocazia de a se distanța la patru puncte de Argentina, în cazul în care vor învinge Ecuadorul.

Naționala „auriverde” are victorii pe linie în prelimarii, iar în ultimele cinci partide directe cu Ecuador, au obținut patru victorii, un egal și nicio înfrângere.

Brazilia are o cotă de 1.28 la victorie pe Mozzart Bet!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

publicitate tmc 640