Șoselele Reșiței nu vor fi gata până anul viitor

Dacă șoferii reșițeni sperau ca drumurile să fie finalizate în perioada următoare vor fi dezamăgiți. Termenele pentru finalizarea lucrărilor au fost prelungite până la sfârșitul lunii decembrie.

Crăciunul îi va prinde pe reșițeni cu drumurile decopertate. În urma unei analize la stadiul lucrărilor din oraș, primarul Mihai Stepanescu a convocat o ședință în care s-a stabilit prelungirea termenelor de finalizare. Astfel, pentru anumite porțiuni de drum, modernizarea va fi încheiată după Crăciun, cu o zi înainte de anul nou.

Tronsonul Triaj-Luncă-Moroasa va fi gata înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, iar Bulevardul Republicii va ajunge finalizat abia la finele anului, în 30 decembrie. Pentru zona centru-Minda, termenul de finalizare, conform graficelor de execuție, este abia în primăvara anului viitor. Așadar, reșițenii vor petrece sărbătorile în plin șantier, cu promisiunea că la primăvară vor avea drumuri noi în tot orașul.

Comments

  1. Gicu says:

    Primarul “LEMN” are o atitudine comunista sumbra in ceea ce priveste asfaltarea trotuarelor. in timp ce in mai toate orasele tarii foloseste pavaj, fiind mult mai modern si european, dar si in favoarea verilor tot mai caniculare ce ne asteapta. Pregatirea profesionala poate il face sa gandeasca de o asemenea maniera….