„Vom dezvolta Semenicul și cu, și fără Gruia Stoica!”

Consiliul Județean lucrează în prezent la elaborarea unei documentații pentru stabilirea cadrului legal pentru dezvoltarea zonei montane din Caraș-Severin. Este vizat atât Muntele Semenic, cât și Muntele Mic.

Aleșii județeni din Caraș-Severin vor avea la ședința următoare un proiect de hotărâre pe ordinea de zi, care va viza aprobarea statutului de funcționare a unei noi Agenții de Dezvoltare Intercomunitară. De această dată, obiectul ei de activitate vizează dezvoltarea turismului în zonele montane din județ. De altfel, reporterii Express de Banat au dezvăluit încă din sezonul rece planurile pe care le au autoritățile pentru Muntele Semenic și Muntele Mic, zone care atrag mii de turiști anual în Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Milioane de euro pentru zona montană

1000x200 dacus 02

„Lucrăm în acest moment la statutul unei asociații de dezvoltare pentru turism. Vom avea la ședința următoare statutul gata pentru a fi aprobat, tocmai pentru a dezvolta cele două zone montane. Practic, creăm instituțional cadrul pentru dezvoltarea zonei”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, pentru Express de Banat.

Multe dintre hotelurile aflate în paragină de pe Muntele Semenic, însă, aparțin omului de afaceri Gruia Stoica, cel care până acum nu a manifestat un interes prea mare pentru județ. În ciuda acestui fapt, Consiliul Județean va lua măsuri: „Vom dezvolta Semenicul și cu și fără Gruia Stoica”, a concluzionat liderul de la Palatul Administrativ.

publicitate si promovare online banner maxagro