600.000 de lei, investiții la Spitalul Județean

Aleșii județeni, convocați astăzi în ședință ordinară, au aprobat alocarea unei sume importante de bani pentru investițiile care se vor face la unitatea spitalicească din orașul de pe Bârzava.

Spitalul Județean de Urgență a beneficiat de sume importante de bani din partea autorităților județene. Achiziția de aparatură a fost în atenția celui mai important for din județ atât anul trecut, cât și în 2013. Astfel că programul de dotare a unității spitalicești continuă.

„Am aprobat o rectificare de buget de 600.000 de lei, bani care ne revin din finanțările noastre pentru proiecte europene și pe care, practic, îi vom folosi pentru dotarea Spitalului Județean din Reșița”, a declarat astăzi președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, pentru Express de Banat.

Printre investițiile care s-au făcut la Reșița amintim cumpărarea unui RMN performant, dar și dotarea cu aparate de ultimă generație a secției de oftalmologie. Alți bani au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița prin proiecte europene. Suma din care s-au cumpărat echipamente medicale performante se ridică la jumătate de milion de euro.