Părculeț gonflabil pentru copiii din Valea Bistrei

Planurile Primăriei Oțelu Roșu nu se rezumă doar la înlăturarea sacului greu de datorii lăsat moștenire de fosta administrație, astfel că  în proiectele acesteia este inclusă și amenajarea unui spațiu dedicat micuților din Valea Bistrei.

Administrația locală actuală și-a îndreptat o mare parte din atenție în crearea unui spațiu cât mai atractiv pentru tineret. Se începe cu terenul de fotbal și grătarele de la Gura Jgheabului și se continuă cu internetul gratuit pe care tinerii îl pot accesa stând pe băncile din centrul orașului.

Dar nici cei mai mici nu au fost trecuți cu vederea de Primăria și Consiliul Local Oțelu Roșu. Așadar, pe lista acțiunilor administrației locale pentru anul acesta se află amenajarea unui părculeț pentru micuți cu toate dotările necesare unui copil plin de energie și cu chef de joacă. Atracțiile acestui părculeț, denumit de administrație „Orășelul copiilor”, vor fi cu siguranță cele trei castele gonflabile ce au mai fost văzute doar la târgurile mari din orașe.„Orăşelul copiilor îl vom face în maximum 15.000 de euro ca să nu trebuiască să scoatem la licitație. Am calculate, iar în această sumă intră cam trei castele gonflabile”, a declarat pentru Express de Banat primarul orașului, Luca Mălăiescu. Castelele gonflabile au tobogane, tunele și diferite alte piese pe care se pot juca și distra copiii.

Acest parc pentru copii va fi cu siguranță unul dintre cele mai apreciate proiecte ale administrației, pentru că este cerința și nemulțumirea multora dintre cetățenii zonei, în special a părinților care în repetate rânduri s-au plâns că nu un loc frumos amenajat în oraș unde să își ducă odrasla la plimbare și la joacă. Însă acest parc va depăși așteptările tuturor și cu siguranță va întrece în dotare parcuri din orașele mai mari ale județului.