Află ce afirmații din presă l-au deranjat pe Sorin Frunzăverde!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a inițiat astăzi procedura de mediere a neînțelegerilor cu două dintre trusturile de presă din țară, care i-au denigrat imaginea prin asocierea cu diverse cazuri ajunse pe rolul instanțelor de judecată.

Vicepreședintele PNL a fost acuzat în repetate rânduri de faptul că ar avea legătură cu contrabanda de țigări din Clisura Dunării, dar și cu încercarea dezastruoasă de privatizare a societății miniere Moldomin. În ambele cazuri s-au făcut speculații ample pe tema faptului că liderul de la județ ar avea o implicare mai mică sau mai mare. Cum cazurile „Mită la Curtea de Apel”, dar și cel al contrabandei cu țigări în zona de Clisură a Dunării s-au finalizat cu condamnarea inculpaților, Sorin Frunzăverde a luat măsuri, ca să își apere imaginea.

Am inițiat procedura de mediere cu 2 jurnaliști și cu 2 instituții de presă în cazul afirmațiilor care se fac în legătură cu implicarea mea în situația Moldomin, respectiv în traficul de țigări de pe Clisură. Nu am făcut-o până acum pentru că erau două procese pe rol. Nu mai sunt! Legea mă obligă să inițiez o procedură de mediere cu persoanele fizice, respectiv juridice pe care vreau să le dau în judecată. Am inițiat de astăzi această procedură de mediere. Nu sunt din Caraș-Severin!”, a declarat astăzi președintele Consiliului Județean, în cadrul unei conferințe de presă.

1000x100 (5)

Comments

 1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

  S-a apropie funia de par! Oare in ce alt partid se mai muta “incoruptibilul”?

 2. doru says:

  Sarbii sa taca! Doar la natia asta se aleg primarite care au sotii fosti primari la bulau(creier de gaina la sarboveti).

 3. nashpa says:

  Logic ca nu sint din Caras-Severin. Cei de la Argument care au avut curajul sa mai scrie ceva de matrapazlicurile de la CJ si-au luat-o. Ceilalti care isi iau bani pe anunturi si publicitati tac chitic si aplauda de zor. Asta e un avertisment si pentru Express de Banat nu? Nu va luati de Frunzaverde ca vi-o luati!

 4. SARB says:

  Sarbovetii nu pot vota sarbeste pentru ca nu-i lasa romanasii FRAIERE (Doru) : FRUNZACOLORATA, STIOPANESCU si MOCIOIU

 5. avram99 says:

  Asta sa fie o afirmatie care a suparat? http://www.evz.ro/detalii/stiri/frunzaverde-s-a-dus-la-blejnar-cu-o-rugaminte-974066.html

  EXCLUSIV: Frunzăverde a făcut presing la Blejnar în Afacerea Moldomin. Politică, masonerie şi corupţie, ingredientele unei demisii. Sorin Frunzăverde a avut propria sa implicare în scandalul vânzării minei de cupru de la Moldova Nouă, care are rezerve de 1 miliard de euro, pentru numai 3 milioane de euro.

  Sau: http://www.realitatea.net/dosar-de-politician-sorin-frunzaverde_1095121.html

  Dacă mâine s-ar înfiinţa Înalta Şcoală de Şmecherie Politică, cu siguranţă unul dintre profesorii calificaţi pentru materia numită combinaţii politice extinse ar fi mega- baronul Sorin Frunzăverde, acum lider important al PNL, fost dinozaur cu greutate al Partidului Democrat.

 6. marin says:

  Fraieri vi-s voi, sarbovetilor! Vine frunza, stiopu sau mocio sa va puna degetul pe cine trebuie sa iasa primar , dar ce vi-s analfabeti? Nu stiti romaneste?